Учасник "Голосу країни" Карен Саркісян дивом вижив під час 9-ти бального землетрусу

Учасник "Голосу країни" Карен Саркісян дивом вижив під час 9-ти бального землетрусу

Цикл документальних фільмів про нових героїв шоу "Голос країни" на каналі 1+1 продовжує знайомити нас з найяскравішими історіями вокалістів другого сезону.

Поділитися:

Цикл документальних фільмів про нових героїв шоу "Голос країни" на каналі 1+1 продовжує знайомити нас з найяскравішими історіями вокалістів другого сезону. Герой другого фільму - Карен Саркісян - під час військових дій в Нагірному Карабаху втік до Вірменії, де пережив 9-ти бальний землетрус. Пізніше Армен переїхав до України, де зустрів свою майбутню дружину і взяв участь у кастингу шоу "Голос країни. Нова історія".

У 1988 році родина Карена змушена була переїхати до Вірменії через військовий конфлікт. За добу після того, як біженці прибули в Степанаван, там почався сильний землетрус. Рідним Карена Саркісяна вдалося вибігти з будівлі за секунду до того, як вона повністю обрушилася.

Ще одна евакуація Карена привела його родину до Луганська. Тут, на весіллі друзів, він познайомився зі своєю майбутньою дружиною Яною. Молоді люди з'ясували, що Яна пережила всі ті ж події - її сім'я виїжджала з Нагірного Карабаху в той же день, коли і Карен. Яна з рідними теж була у Вірменії під час землетрусу, і також поїхала в Луганськ - на кілька років раніше майбутнього чоловіка.

Карен і Яна виховують двох синів, яких назвали слов'янськими іменами. На "сліпих прослуховуваннях" Карен Саркісян виступив з піснею про батьківщину. Пройде він у наступний етап проекту - побачимо на телеканалі 1+1 8 січня в 20:12.