Кармічні вузли змінюють знаки 18 липня: що це означає та гороскоп для всіх знаків зодіаку від астролога

Кармічні вузли змінюють знаки 18 липня: гороскоп для всіх знаків зодіаку від астролога
Unsplash

Як зміниться життя знаків зодіаку з 18 липня?

Поділитися:

18 липня 2023 року кармічні Місячні Вузли Раху (висхідний) та Кету (низхідний) змінюють знак і на найближчі 18 місяців входять у знаки Овна та Терезів. Тема стосунків у всіх знаків зодіаку вийде на перший план. В якій ще сфері життя на вас чекають зміни, ви дізнаєтеся з прогнозу Анжели Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на липень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: чиє життя кардинально зміниться у середині літа

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: яких змін чекати

Гороскоп для Овна

З 18 липня і протягом півтора року Північний вузол Раху перебуватиме у вашому 1 домі. Цей період стане доленосним. Він торкнеться вашого особистого розвитку, способу життя, стосунків з іншими людьми і зовнішнього вигляду. Ви більше займатиметеся собою, своїм самопочуттям, іміджем, зовнішністю і стосунками з іншими людьми. Кету переходить у 7 будинок гороскопа. Ви можете у цей період змінити статус, одружитись, знайти своє кохання. Або ж навпаки розлучитись. У вас може народитись дитина. 

Гороскоп для Тельця

18 липня кармічний вузол Раху переходить у 12 будинок гороскопа. Раху в останні 1,5 року був у вашому 1 будинку гороскопа. Тепер він входить до будинку пізнання себе, будинку того, чого ми не бачимо, самотності, усамітнення, міграції, завершення старих справ, позбавлення від непотрібного. У цей час може виявитися інтерес до езотерики. Минулого разу був такий самий період у 2005-2006 роках. У 12 будинку Раху пробуде до 12 січня 2025 року. Можливо, вам доведеться змінити професію і роботу. Кету змінює знак і переходить з 7 в 6-й дім гороскопа. Актуальними будуть теми здоров'я, режиму та роботи. Слідкуйте за балансом. Дуже ймовірна зміна роботи чи умов роботи.

Гороскоп для Близнюків

18 липня кармічні вузли змінюють знаки. Раху переходить в 11 будинок гороскопа до 12 січня 2025 року. 11 будинок — будинок майбутнього, нове оточення, масштабні плани, інша енергія, нові плани та мрії, нове кохання. Кармічний вузол Раху у вас був у 12 будинку останні півтора року, і він давав фокус на цей 12 будинок там, де кармічний вузол. Південний вузол Кету був у 6-му будинку, і переходить у 5-й. Це все щодо роботи, здоров'я. Ці вузли переходять 18 липня об 11 та 5 будинках на найближчі півтора року. Теми друзів, майбутнього, кола спілкування, кохання, дітей. 

Гороскоп для Раків

З 18 липня та до січня 2025 року кармічні вузли Раху та Кету перейдуть у 10 та 4 будинки гороскопа відповідно: виникнуть питання, пов'язані з місцем проживання та роботою, кар'єрою. Можливі переїзди, вихід на нову роботу, стрімкий розвиток кар'єри. Це дуже важлива вісь досягнень, амбіцій та цілей. Вас чекає реальний прогрес. Можливі зміни в складі сім'ї, народження дітей. Ваша мама може змінити свій статус. Ви станете більш амбіційними. Ви будете дуже сильно зайняті роботою, можливі відрядження. 

Гороскоп для Лева

18 липня кармічні вузли змінюють знак. Північний вузол Раху входить до 9-го будинку гороскопа: у вас з'являться можливості зростання, розширення, ви зможете масштабуватися. Північний вузол покаже можливості зростання. Ви можете почати навчати, видати свою книгу, щось публікувати. 9й будинок дає інформацію, нові знання у найближчі півтора року. Кету переміститься до 3-го будинку гороскопа. Вісь переїзду на найближчі 1,5 року. Можливо, ви часто подорожуватимете, сприятливі навчання, розвиток, викладання. Гарні шанси емігрувати або поїхати за кордон на навчання. 3 будинок висвітить питання родичів, у яких будуть відбуваються певні події. Ви можете освоїти нові види транспорту. Ви вийдете з "маленького світу" у "великий": буде більше комунікацій, контактів, спілкування та подорожей. 

Гороскоп для Діви

18 липня Кармічні вузли змінюють знак на півтора року. Північний місячний вузол Раху входить у ваш 8 дім фінансів. Це може призвести до змін у сфері фінансів і ресурсів, особливо у сфері спільних грошей або спадкових питань. Будьте уважні у своїх рішеннях і поводженнях із боргами. Кету зміщується у 2 будинок прибутку, грошей та ваших цінностей. Найближчі 1,5 року ваш фокус буде на фінансах. Важливо вчитись фінансовій грамотності. Дуже ймовірна зміна роботи, але у кращу сторону. У вас будуть нові ідеї, як заробляти, нові пропозиції. Можливе відкриття нового бізнесу. Також можуть з'явитись борги чи кредити, іпотека. Слідкуйте за своєчасною сплатою податків. Будьте уважні до грошей партнера. Також у вас може з'явитись новий бізнес-партнер.

Гороскоп для Терезів

З 18 липня по 25 січня 2025 північний місячний кармічний вузол Раху входить до 7 будинку гороскопа і вказуватиме на тему стосунків. 1,5 року фокус буде спрямований на стосунки. Доленосні знайомства, контракти, ведення бізнесу. Південний кармічний вузол Кету буде у нашому знаку Терези, в 1 будинку гороскопа. Він вказуватиме на те, що потрібно буде в житті поміняти, чого треба позбавитись, як стати кращими. Можливі зміни до невпізнанності (як у зовнішності, і духовно, психологічно). Через кармічні вузли розпочнуться затемнення у знаку Терези на найближчі 1,5 року.

Гороскоп для Скорпіона

З 18 липня північний кармічний вузол Раху буде у 6 домі гороскопа: будинку здоров'я та роботи. Нова посада, зміна роботи, кар'єра. Добре займатися своїм здоров'ям, налагоджувати харчування, обстежитись у найближчі 1,5 року. Фокус перейде зі стосунків на роботу і здоров’я. Південний кармічний вузол Кету йде з вашого знака Скорпіона, з 1 будинку гороскопа і зміщується в іншу сферу життя, до 12 будинку. У вас могло кардинально змінити оточення. Будуть доленосні події, погляд усередину себе. Тепер же постануть питання самопізнання, вивчення чогось таємничого, езотерики, астрології. Можлива ізоляція чи тривале перебування на островах, на самоті. 

Гороскоп для Стрільця

18 липня Кармічний Північний місячний вузол Раху переходить у ваш 5 дім гороскопа на півтора року. Варто зосередитися на темах кохання, дітей і творчості. Ви можете почати романтичні стосунки або зануритися у творчий процес. Висока ймовірність поповнення в сім'ї. Актуальні питання любовпро , вагітність, народження дітей, творчість, прояв вашої креативності, любові до себе. Ви більше часу приділятимете тому, що любите. Якщо ви сильно хочете дітей, вони нарешті з'являться у вашому житті. Південний кармічний вузол Кету з 18 липня на півтора року входить у ваш 11 будинок гороскопа: будинок друзів. Кету любить забирати щось чи звільняти від чогось він. Кету може звільнити вас від якихось, з ким вам не по дорозі. Але він дасть вам нових однодумців. 

Гороскоп для Козерогів

18 липня кармічні вузли змінюють знак і входять на 1,5 року, до січня 2025 року у ваші 4 будинок та 10 будинок відповідно. По Раху у 4 будинку у центрі уваги – нерухомість, місце проживання вашої родини, переїзд, покупка квартири чи будинку. Може змінитися склад сім'ї: народитися діти, чи хтось із дітей з'їхати. Другим кармічним вузлом - Кету у 10 будинку програються питання роботи, статусу. Можлива зміна роботи. 

Гороскоп для Водолія

18 липня Кармічні вузли змінюють знак. Північний кармічний місячний вузол Раху входить у ваш 3 дім гороскопа. Це важлива подія, пов'язана зі спілкуванням, комунікацією, знайомствами, поїздками, навчанням і оформленням документів. Також це час, коли ви братимете активну участь у житті родичів, особливо сестер і братів. Південний кармічний вузол Кету перейде до вашого 9 будинку гороскопа:  ввімкнеться вісь розвитку, переїзду, навчання, освіти. Читання книг, пошук сенсу життя. Можливо багато поїздок та подорожей. Добре навчатись чи навчати когось, передавати свої знання, писати книгу. 

Гороскоп для Риб

18 липня кармічні вузли змінюють знаки. Північний кармічний вузол Раху входить  до вашого сектору фінансів, 2 будинку, на найближчі 1,5 року. У вас будуть змінюватися джерела доходу, скільки грошей ви заробляєте скільки фінансів ви притягуєте, ваші цінності можуть змінюватися. Південний кармічний вузол переходить до 8 будинку фінансів. Обидва вузли показують, що вам необхідно вирішувати вашу фінансову ситуацію, змінювати її. Зміна роботи, джерел прибутку. Може програтися також у питаннях цінності та самооцінки. У цей період можливі доленосні зміни в житті, вихід на новий фінансовий рівень.

Новини по темі