Катерина Осадча дізналася таємниці відомих українських футболістів

Катерина Осадча дізналася таємниці відомих українських футболістів

В новому випуску "Світського життя", який вийде 11 грудня о 22-40 на 1+1, Катерина Осадча завітає на дебютний концерт дружини захисника футбольного клуба "Шахтар" Ольги Ракицької, яка після переїзду з Донецька у Київ почала бу

Поділитися:

В новому випуску "Світського життя", який вийде 11 грудня о 22-40 на 1+1, Катерина Осадча завітає на дебютний концерт дружини захисника футбольного клуба "Шахтар" Ольги Ракицької, яка після переїзду з Донецька у Київ почала будувати співочу кар'єру. 

В інтерв'ю "Світському життю" дружина футболіста розповість, чому довго приховувала своє захоплення музикою, а її чоловік Ярослав Ракицький зізнається, що ніколи не шкодує на кохану грошей, а ще вперше прокоментує Катерині Осадчій, чому він ніколи перед матчами не співає гімн України.

Підримати Ольгу Ракицьку завітали й інші гравці "Шахтаря" з дружинами, які повними родинами переїхали до Києва після того, як Донецьк захопили.

Голкіпер Андрій Пятов розповість, як з дружиною обирали елітну школу для дітей у Києві, а його кохана зізнається, як ганяє себе, щоб виглядати ідеально на радість чоловіку. Воротар "Шахтаря", який разом зі збірною України виборов путівку для країни на "Євро 2016", розповість, як та в чому йому допомагають бразильська та російська лайка.

А ось півзахисник Тарас Степаненко розкриє таємницю, як йому вдається залишатися у формі після делікатесів, якими його годує дружина, яка захопилася високою кухнею. Футболіст зізнався: 

"Є думки відкрити власний ресторан, або кондитерську. Зараз добираємо досвід під час подорожей, а далі подивимося".

До речі, про подорожі: не дивлячись на те, що родина може дозволити собі будь-який відпочинок, вже кілька років поспіль родина Степаненко їздить відпочивати в Крим. Чим саме заманює родину спортсмена окупований півострів? Що відчувають українські спортсмени, розраховуючись у Криму російськими рублями та що повинно статися, аби вони перестали туди їздити? Всі подробиці у "Світському житті", вже сьогодні, о 22-40, на 1+1.

Дивись анонс Світського життя онлайн на 1+1: