Катерина Осадча та Юрій Горбунов знову разом на дитячому проекті

Катерина Осадча та Юрій Горбунов знову разом на дитячому проекті

Телеканал "1+1" продовжує розкривати таємниці нового масштабного дитячого проекту "Маленькі гіганти", який стартує в ефірі вже цієї осені

Поділитися:

Телеканал "1+1" продовжує розкривати таємниці нового масштабного дитячого проекту "Маленькі гіганти", який стартує в ефірі вже цієї осені.

Ведучою національного талант-шоу стане Катерина Осадча. Вона підбадьорюватиме маленьких учасників перед виходом на велику сцену та заспокоюватиме їх після виступів. 

"Катя просто бездоганна у роботі з малечею – у цьому всі переконалися ще під час проекту "Голос.Діти". Молоде покоління її обожнює, бачить у ній авторитет і приклад для наслідування. Вона успішна, смілива, добра, принципова. Каті достатньо лише погляду, щоб заспокоїти дитину чи подарувати їй абсолютну впевненість у собі", - вважає продюсер проекту Володимир Завадюк.

У новому дитячому проекті Катерина Осадча знову співпрацюватиме з Юрієм Горбуновим. Проте цього разу Юрій постане перед дітьми не в якості ведучого, а візьме на себе роль судді проекту. Відома телепара, яка полюбилася глядачам у проекті "Голос.Діти", минулого тижня вже взялася до роботи над новим проектом.

"Юрію припадає непроста роль судді дитячого проекту. Разом ще з двома колегами він вирішуватиме, яка з команд має залишити проект. Обирати найкращих серед особливих талантів нелегко, проте Юрій має добре серце та чудове почуття гумору, тож йому вдасться чинити справедливість на проекті безболісно для малечі", - переконані продюсери "1+1 Продакшн".

Виступи команд маленьких талантів у проекті оцінюватимуть троє зіркових суддів, кожен з яких відповідає за свій жанр. Імена інших двох суддів поки що тримаються у таємниці. А готуватимуть дитячі команди до виступів шість зіркових наставників. Ними стали телеведуча Ольга Фреймут, актори театру та кіно Ірма Вітовська та Володимир Горянський та зіркове подружжя Володимир Дантес та Надя Дорофєєва. Ім'я ще одного наставника глядачі дізнаються найближчим часом. У функції наставників входить підтримка і мотивація своєї команди.

Нагадаємо, "Маленькі гіганти" - нове національне дитяче талант-шоу телеканалу "1+1", участь у якому візьмуть діти віком від 4 до 12 років та з різножанровими талантами: вокалісти, танцюристи і таланти оригінального жанру. Кожна команда складатиметься з 4 учасників. Переможцем проекту стане ціла команда.