Катерина Осадча пригадала часи "Світського життя": фото 19 років тому і зараз

Катерина Осадча у проєкті "Світське життя": фото 19 років тому і зараз

На тлі Євробачння: Катерина Осадча показала, як виглядала 19 років тому в проєкті "Світське життя".

Поділитися:

Атмосфера довкола Євробачення-2024 надихнула ведучу проєкту "Пісня мого життя" на "1+1 Україна" Катерину Осадчу на спогади. Вона вирішила поділитися з підписниками архівним фото з початку кар'єри у програмі "Світське життя". 

В інстаграм Катерина пригадала, як у 2005 році почала працювати над проєктом про життя зірок. Саме тоді вперше в Україні проводили міжнародний пісенний конкурс, перемогу в якому до Києва привезла співачка Руслана. В той самий час стартувало "Світське життя". Катерина дізнавалася найцікавіші подробиці з Євробачення та спілкувалася з гостями конкурсу. 

"Атмосфера навколо "Євробачення" повертає мене у часи, коли я була лише на початку своєї кар'єри. Саме 2005 року ми стартували зі "Світським життям" і мали нагоду дізнатися найцікавіші подробиці життя гостей першого "Євробачення" в Україні", — поділилася Осадча.

Катерина Осадча

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Обіцяю, що заради вашого весілля я поновлю “Світське життя”: у проєкті “Пісня мого життя” на “1+1 Україна” Катя Осадча пообіцяла герою повернення улюбленого мільйонами проєкта

Нагадаємо, в проєкті “Пісня мого життя” взяли участь ведуча ТСН Соломія Вітвіцька, актор Артемій Єгоров, акторка і телеведуча Ксенія Мішина, співачка Оля Полякова, тренер “Голосу країни” та продюсер Іван Клименко, співачка Наталя Могилевська, спортсмен Жан Беленюк, оборонець Маріуполя Михайло Діанов, гімнастка Ганна Різатдінова і багато інших. Також під час ефірів в студії з’явились молоді сучасні виконавці, які встигли завоювати любов українців. Так під час проєкту на сцені заспівала співачка Лілу45, фіналіст “Голосу країни-11” і військовослужбовець Давід Маскіса, співачка INGRID, блогер Влад Шериф, Otoy, Phil IT і багато інших. Переглянути всі випуски можна на сайті 1+1.

Новини по темі