Катя Осадча "посвятить" Володимира Зеленського в президенти

Катя Осадча "посвятить" Володимира Зеленського в президенти

В новому випуску Світського життя, який вийде  сьогодні о 22-40, глядачі побачать, як Володимира Зеленського привітають друзі та колеги. 

Поділитися:

В новому випуску Світського життя, який вийде  сьогодні о 22-40, глядачі побачать, як Володимира Зеленського привітають друзі та колеги. Катерина Осадча завітає на вечірку в Одесі, присвячену Дню народження Зеленського та презентує - головному "кварталівцю" особливий подарунок: іменні автомобільні номери "Президент". Адже після успіху серіалу Слуга народу Володимира Зеленського дехто почав кликати "президентом". 

"Мені передали, що декілька політиків справді вірять в те, що я придумав собі таку рекламну компанію з прицілом на майбутнє", - сміється гуморист і зізнається, що з цього приводу йому телефонував навіть... Святослав Вакарчук. 

Що Святославу відповів Володимир Зеленський щодо своїх президентських амбіцій? Як іменинник відсвяткував День народження та яким подарункам зрадів найбільше? А ще - Володимир Зеленський зізнається Каті Осадчій, яка білявка полонила його серце останнім часом. 

Не пропустіть! Відверті зізнання "Василя Петровича Голобородька" у Світському житті! У п'ятницю, о 22-40, на 1+1.

Новини по темі