Катя Осадча розповіла про свій образ на "Голос. Діти"

Катя Осадча розповіла про свій образ на "Голос. Діти"

Ведуча розповіла, з ким її порівнювали малюки

Поділитися:

Маленькі учасники проекту "Голос. Діти", що стартує на "1+1" уже в кінці січня, вразили зіркових тренерів не лише вокальними здібностями, а й сміливістю, з якою їх демонстрували. Співати на великій сцені без частки страху малечі допомагали напутні слова ведучих вокального шоу Юрія Горбунова і Каті Осадчої. Остання, до речі, зізналася: намагалася бути хресною матусею дітлахам і протягом зйомок підбадьорювала, розраджувала і навіть розважала конкурсантів.

"Я насправді за весь цей час стала їм справжньою подругою. А дівчатам я нагадую Барбі, їм приємно зі мною грати у перервах", - сміється Осадча.

Із культовою красунею популярну ведучу порівнювали зокрема через вбрання, у якому вона працювала під час ефірів. Катя, яка у програмі про багатих та знаменитих кидає виклик своїми неординарними сукнями й капелюшками, на "Голос. Діти" постала надзвичайно ніжною, зворушливою і домашньою. Цікаво, що інакшою її зробили "рідні" стилісти зі "Світського життя" Юлія Вірц і Ірина Лань. Для відборів наосліп вони обрали сукню від Ольги Навроцької, яку з першого погляду вподобали маленькі виконавці.

"Діти цей вибір оцінили гідно - вони подовгу розглядали принт з качечками-мандаринками і навіть називали мене "найкрасивішою тьотею". Мені комфортно у такому образі. Тут я, насамперед, мама, помічниця, підтримка, людина, яка надихає", - розповіла Катя.

Чарівні сукні Осадчої не лишали байдужими не тільки дівчаток, які мріють бути схожими на Осадчу, а й колег. 

"В один зі знімальних днів я була у сукні з оголеною спиною і від усіх чоловіків на проекті: і від Юри, і від Потапа, і за лаштунками назбирала купу компліментів", - згадала Осадча і зізналася, що не вибаглива у виборі вбрання для зйомок. Зірка не втручається у роботу стилістів, адже кожен має робити свою справу.

"Носити це – моя робота. За всі 10 років в кадрі не було жодного разу, щоб я сказала: "Цього я не вдягну". Перед зйомками "Світського" я ніколи не знаю, у чому буду. Моя справа - готуватися до інтерв'ю. А перед павільйонними зйомками, такими, як "Голос. Діти",  звичайно, заздалегідь обираємо сукні, бо потрібно порадитися з режисерами, узгодити колір. А ще важливо, щоб моє вбрання пасувало до Юриного", - пояснила Катя.

Нагадаємо, шоу "Голос. Діти" стартує на "1+1" уже в кінці січня. Зірковими тренерами проекту у цьому сезоні стали Тіна Кароль, Потап і Наталія Могилевська.