Катя Осадча розповіла, як під час війни знайшла подругу

Катя Осадча розповіла, як під час війни знайшла подругу

Ведуча "Світського життя" закликає вчитися бачити хороше

Поділитися:

Ведуча "Світського життя" і проекту "Голос. Діти" Катя Осадча, яка на аукціоні від "Хоробрих сердець" продала сукню і купила лот репера Ярмака, за можливості завжди долучається до благодійних акцій. Зірка переконана: підтримка  бійців та біженців – саме те, що єднає людей у непростий для країни час.

"Якось волонтери попросили мене передати листівки в зону АТО. Я запитала: "Ну слухайте, там на фронті так багато всього потрібно!" На що мені відповіли: "Вони дуже тішаться, коли їм пишуть листи: і діти, і дорослі. Вони їх читають і це їх надихає". Тож я надіслала листівки з побажаннями всім бригадам, усім  батальйонам, - розповіла Осадча.

Як з'ясувалося, захисники, яким допомагає Катя, не зволікають зі словами вдячності, хоча зірка на них ніколи не чекає.

 "Іноді я отримую повідомлення від хлопців. Вони знаходять мій телефон (його ж багато хто знає) і дякують мені", - розповіла Катя.

Навіть під час буремних подій у країні популярна ведуча радить учитися бачити хороше і на власному прикладі доводить, що це справді можливо.

"Кажуть, що у такому дорослому віці близькі друзі не з'являються, але ось ця трагічна, на жаль, ситуація дозволила мені знайти дуже гарну подругу, яка є волонтером. Ми познайомилися з нею у шпиталі і зараз товаришуємо. Ці квіти від неї", - вказала на букет Катя Осадча, яка у день аукціону "Хоробрих сердець" відзначала іменини.

Окрім того, саме під час війни сталася несподівана зустріч, яка по-справжньому вразила телеведучу.

"Нещодавно я абсолютно випадково у шпиталі зустріла свого однокласника. Він пішов на війну добровольцем, був поранений, але сказав, ще не дуже сильно, тому зараз планує повертатися на фронт. Ми не спілкувалися з моменту випуску зі школи! І тут зустрілися просто на порозі у шпиталі. Я була приголомшена! Я думаю, що ми, звичайно, іще побачимося", - поділилася планами Катя.

Нагадаємо, усього за кілька годин на доброчинному аукціоні вдалося зібрати 218 100 тисяч гривень на придбання реанімобіля для АТО. Долучитися до благодійної акції і допомогти купити "лікарню на колесах" можете і ви просто зараз на нашому сайті: http://horobri.1plus1.ua/