Катя Осадча стала суперагентом і готує досьє на кандидатів у президенти

Катя Осадча стала суперагентом і готує досьє на кандидатів у президенти

"Світське життя" відтепер по п'ятницях!

Поділитися:

Популярний телепроект "Світське життя" у травні святкує 9-річчя в ефірі і змінює час трансляції на каналі "1+1" – з 23 травня улюблене телешоу мільйонів виходитиме в ефір щоп'ятниці, о 22:30, одразу після "Вечірнього Києва".

За останні місяці бурхливих подій в Україні телепроект набув більшої актуальності та рейтингів, адже саме у "Світському житті" звучали гострі й незручні запитання до головних персонажів сьогодення.

Прискіпливі "допити"  Катерини Осадчої в ефірі витримали нові обличчя політикуму - від новоспечених міністрів Дмитра Булатова, Павла Шеремети та Євгена Нищука до кандидата в президенти Дмитра Яроша. Замість гламурних вечірок і зіркових концертів "Світське життя" почало уважніше придивлятися до політичної еліти країни – і це одразу знайшло позитивний відгук у аудиторії. Частка телеперегляду проекту з початку 2014 року збільшилася майже вдвічі – до 16-17% (за цільовою аудиторію каналу 1+1).

Тож новий сезон і свій 10-й рік у телеефірі "Світське життя" почне в новому, більш зручному для широкої аудиторії слоті – у вечірньому праймі п'ятниці, починаючи з 23 травня.

"Нові часи диктують нові правила, - каже  Олеся Ногіна, креативний продюсер компанії Final Cut Media, що виробляє проект "Світське життя" для каналу "1+1".Зміна еліт, нові обличчя у політикумі, напружені відносини між Україною та Росією, які впливають і на шоу-бізнес, і на світських героїв – це те, що ми маємо висвітлювати найоперативніше та найгостріше. Тож ми відкриваємо для себе новий слот і розраховуємо, що більш зручний для глядачів час перегляду зробить нашу програму ще більш резонансною. Нам є що сказати та показати в епоху змін".

"Мої запитання природним чином стали ще гострішими, - каже Катя Осадча. Адже зараз у суспільства є стійкий запит на сувору правду, заможні та знамениті люди країни більше не мають права приховувати свій реальний спосіб життя і повинні відповідати за всі вчинки: свої та свого найближчого оточення. Ми покажемо нашим глядачам більше, ніж дозволяє гламурна обгортка життя бомонду".

Катя Осадча – суперагент

Для нового слоту програма готує не тільки нові резонансні репортажі й інтерв'ю, а й нове оформлення – для графічної обкладинки шоу та промо-ролика Катя Осадча знялася в образі жінки-суперагента, котра завжди влучає "в яблучко" й не боїться стрибнути з хмарочоса в пошуках сенсацій. Для масштабних зйомок нового оформлення телеведучій навіть довелося взяти в руки зброю!

"Коли мені було 13 років і я працювала моделлю в Японії, я часто бачила в парку біля імператорського палацу Токіо тренування бійців з мечами катана, – каже Катерина Осадча. - І хоча я з острахом ставлюся до всіх видів зброї і ніколи в житті не брала в руки жодного знаряддя (навіть пейнтбольної рушниці), повчитися прийомів ніндзя з мечем катана мені було надзвичайно цікаво. Тож побачите результат, чи переконливо я вжилася в цю роль у ролику!"

"Нова сім'я": хто оточує кандидатів у президенти?

Відкриє сезон резонансних викриттів "Світського життя" 23 травня досьє на основних кандидатів у президенти. Чим зайняті дружини, брати, куми та діти людей, які змагаються за владу в Україні? Хто оточує людей, які претендують на президентську владу?

"Сім'я" – це болюче питання для українського політикуму, поки суспільство ще пам'ятає, як повстало проти "кланової влади" Віктора Януковича, за часи правління якого мільярдерами стали його сини та їхні протеже.

Тож хто є найближчими людьми для нинішніх кандидатів? У яких закордонних вузах навчаються їхні діти, який спосіб життя ведуть їхні дружини? Шопінг у Мілані, глянцеві журнали, червоні доріжки – як проводять свої будні дружини та доньки впливових політиків, "Світське життя" відстежувало протягом 9 років: від Майдану-1 до Майдану-2.

Досьє на кандидатів у президенти "від Майдану до Майдану", а також актуальні інтерв'ю з найрезонанснішими політиками сьогодення та ексклюзивний інсайдерський репортаж з Каннського кінофестивалю дивіться у "Світському житті з Катериною Осадчою" відтепер у п'ятницю, 23 травня, о 22:30.

Незручні запитання – у більш зручний час! П'ятниця стає світською!

Новини по темі