Катя Осадча відкриє гостьові студії "Сніданку з "1+1" на фестивалі "Три Дні в Саду"

Катя Осадча відкриє гостьові студії "Сніданку з "1+1" на фестивалі "Три Дні в Саду"

Захід організовує актриса "Кварталу 95" Олена Кравець і творча група "ПРОСТО-в-МЕСТЕ"

Поділитися:

"Сніданок з "1+1" візьме участь у фестивалі "Три Дні в Саду", який відбудеться з 16 по 18 травня в Ботанічному саду ім. М.М.Гришка. Захід організовує актриса "Кварталу 95" Олена Кравець і творча група "ПРОСТО-в-МЕСТЕ".

Усі три дня ведучі "Сніданку з "1+1" у своїй зоні будуть приймати зіркових гостей на патріотичному жовто-блакитному дивані від українського бренду Gagarin.

Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Анатолій Анатоліч і Марина Леончук не тільки зустрінуться зі своїми глядачами, а й потішать гостей фестивалю подарунками - теплими білими (колір миру) чашками від "Сніданку з "1+1" і Wannabe Décor.

Всі охочі можуть написати Руслану Сенічкіну рецепти страв з полуницями та залишити їх у спеціальній скриньці. Руслан вибере з-поміж рецептів найкращі та приготує за ними ласощі в кулінарній рубриці "Правильний сніданок" на Святі першої полуниці, який відбудеться 31-го травня у парку "Феофанія".

Графік активності зони "Сніданку з 1+1":

16 травня (п'ятниця): З 16:00 до 17:00 гостьова студія з ведучою програми "Світське життя" Катею Осадчою.

17 травня (субота): З 16:00 до 17:00 в гостях у ведучих "Сніданку з 1+1" Руслана Сенічкіна і Людмили Барбір зірковий гість.

18 травня (неділя): З 12:00 Телекулинар Руслан Сенічкін буде пригощати відвідувачів фестивалю фірмовим сирним печивом.

З 15:00 до 16:30 на охочих помалювати чекає майстер-клас із художницею Ольгою Адам.

З 16:30 до 17:30 – виступ Анатолія Анатоліча з його групою "Правила Граматики". Підтримати його прийдуть не тільки колеги по "Сніданку", а також переможниця проекту "Голос країни-3" Анна Ходоровська і ведучі "1+1".*

*час може коригуватися

До речі, Анатоліч у неділю 18 травня після концерту відразу вирушить на прямий ефір шоу "Голос країни. Перезавантаження" на 1+1 як ведучий редруму. Редрум - це кімната, де учасники в прямому ефірі налаштовуються на виступи, спілкуються одне з одним і чекають результатів глядацького голосування.

Для всіх гостей організатори фестивалю підготували насичену програму еко-дозвілля: плетення вінків з лози і квітів, запуск у небо повітряних зміїв і перегляд захопливого еко-кіно від проекту "Просто Неба", висадка квітів у творчій майстерні, створення мозаїки та багато іншого. У всіх буде нагода придбати щось дивне і приємне на дотик в Дизайн-маркеті, а також скуштувати та придбати українські еко-продукти в Маркеті здорової їжі. На гостей чекають книжковий розпродаж, читання для дітей та дорослих разом з проектом Woman in Books, сніданки, які надихають, та інтелігентна дискотека від радіо "Аристократи", яке мовитиме просто з квіткової галявини.

Детальніше про фестиваль:

https://www.facebook.com/events/534604729990390/