Катя Осадча відвідала гімназію, де вчиться учасниця "Голос. Діти"

Катя Осадча відвідала гімназію, де вчиться учасниця "Голос. Діти"

Сьогодні Катя Осадча відвідала столичну Скандинавську гімназію, де вручила диплом учасниці "Голос. Діти" 12-річній Софії Сахаровій. Гімназія отримала з рук ведучої ексклюзивну табличку "Тут навчається учасник "Голос. Діти&quot

Поділитися:

Сьогодні Катя Осадча відвідала столичну Скандинавську гімназію, де вручила диплом учасниці "Голос. Діти" 12-річній Софії Сахаровій. Гімназія отримала з рук ведучої ексклюзивну табличку "Тут навчається учасник "Голос. Діти".

- Хочу вас привітати з тим, що у вашій школі навчається одна зі ста талановитих юних вокалістів, які пройшли в проект "Голос. Діти", - звернулася до гімназистів Осадча. - Софія пройшла два дуже складних етапи кастингів, і я знаю, як вона хвилювалася під час сліпих прослуховувань. Ви не уявляєте, наскільки складно співати перед кріслами, розгорнутими до тебе спиною. Але Софія велика молодець! Наскільки успішно вона виступила на сліпих прослуховуваннях, ви дізнаєтеся зовсім скоро. Я не буду зараз розкривати всі секрети.

- Мені подобається співати, я давно цим займаюся, - поділилася Софія. - Буває складно, буває мало часу на уроки, але я намагаюся встигати, щоб і співати добре, і вчитися добре. Під час сліпих прослуховувань було трохи страшно. Спасибі Каті, вона так підтримувала нас за лаштунками! Мені дуже приємно, що сьогодні вона приїхала до нас у гімназію.

- Ми пишаємося тим, що в стінах Скандинавської гімназії ростуть такі талановиті діти, - прокоментувала директор Пушкарьова Тетяна Едуардівна. - Бажаємо нашої Софії перемоги і обов'язково будемо підтримувати її під час виступів у проекті!

Візит Каті Осадчої відбувся в рамках всеукраїнської промо-акції "Голос. Діти", що стартувала на "1+1" 9 жовтня. На черзі - школи у Сімферополі, Харкові та Одесі.

Нагадаємо, подібною акцією "1+1" хоче відзначити талант усіх 100 юних вокалістів, що стали учасниками "Голос. Діти". Незалежно від того, як складеться їхня подальша доля у проекті, всі ці діти, безумовно, талановиті.

Хто з сотні юних вокалістів потрапить під крило Олега Скрипки, Тіни Кароль або LOBODA - стане відомо вже у листопаді. З 4 листопада на "1+1" починаються перші епізоди шоу.