Кетрін Зета-Джонс із розкішною донькою затьмарили всіх у Римі

Кетрін Зета-Джонс та її 16-річна донька вразили схожістю (ФОТО)  | Зіркове життя | 1+1
Фото: gettyimages.com

Як дві краплі.

Поділитися:

Учора, 4 липня, біля римського Колізею відбувся фешн-показ нової колекції італійського будинку моди Fendi. Подію було присвячено пам’яті відомого модельєра Карла Лагерфельда, який помер цієї зими у віці 85-ти років.

На захід завітало багато зіркових гостей, зокрема голлівудська акторка Кетрін Зета-Джонс і її 16-річна донька Керіс. Вони не вперше виходять у світ разом, тож ЗМІ вже звертали увагу на надзвичайну схожість дівчини з мамою. Крім того, викликали захват і вишукані вечірні образи Кетрін і Керіс.

Для гучної модної події 49-річна акторка обрала класичну червону сукню міді з об'ємними плечами та глибоким декольте. Пікантний виріз додатково підкреслила оригінальна прозора вставка. Доповнила образ Кетрін босоніжками кольору нюд, а також маленькою жіночною сумкою.

Керіс обрала напівпрозору коричневу сукню-сітку зі сміливим чорним боді. Вбрання дівчина поєднала з модними туфлями-човниками, оздобленими широкою перетинкою, а також зі стильною коричневою сумкою і сонцезахисними окулярами.

Фото: gettyimages.com

Нагадаємо, що Керіс не єдина дитина Кетрін. Акторка також виховує 18-річного сина Дугласа, який минулого року став випускником:

Читай також інші статті про Кетрін Зету-Джонс:

  1. 49-річна Кетрін Зета-Джонс показала, як танцює з гантелями (відео)
  2. Як носити горох цієї весни: Вчимося у Кетрін Зети-Джонс
  3. Кетрін Зета-Джонс вразила образом у стильній вишиванці
  4. Акторка Кетрін Зета-Джонс показала, якою була у школі (миле фото)
Новини по темі