Книга "Війна очима ТСН" стала учасником арт-проекту

Книга "Війна очима ТСН" стала учасником арт-проекту

ВАмериканському Домі відбулася презентація арт-проекту, присвяченого Дню Незалежності України.

Поділитися:

21 серпня в Американському Домі відбулася презентація арт-проекту, присвяченого Дню Незалежності України під назвою "Коефіцієнт Незалежності".

Одним з більш ніж 30 учасників виставки стала автор книги "Війна очима ТСН" кореспондент 1+1 Ольга Кашпор.

"Для України в боротьбі за незалежність американський досвід є цінним. Так само важливо донести американцям "українську мрію". В умовах війни важливо вірити в перемогу і творити вільне незалежне майбутнє", – розповіла куратор проекту Наталія Шпитковська.

"Ми включили до експозиції проекту "Коефіцієнт Незалежності" книгу Ольги Кашпор "Війна очима ТСН", що наглядно демонструє ціну свободи, яку виборює Україна сьогодні. Одна присутність цього колективного твору дає відчути, наскільки взаємопов'язане реальне життя та мистецтво. Роботи інших авторів, що підбиралися окремо, разом з книгою набули цілісного змісту, якого я прагнула, готуючи проект", - додала пані Шпитковська.

Ознайомитись із книгою, а також з іншими експонатами виставки можна до 17 вересня у Американському Домі у Києві за адресою вул. Пимоненка, 6.

Нагадаємо, що "Війна очима ТСН" — це книга та мультимедійний проект, що складається з 28 проникливих історій у вигляді есе, а також розширеної версії відео-розповідей, інформаційних довідок та інтерактивної карти, зібраних на сайті http://war.tsn.ua/. Герої проекту — журналісти та оператори, які невтомно їздять у відрядження до зони АТО.

Книгу можна придбати у книгарнях України або на сайті.