“Книги, які захопили моє серце”: найкращі книги для читання з дітьми від ведучої “1+1 Україна” Катерини Осадчої

Найкращі книги для читання з дітьми: рекомендаціі Катерини Осадчої

Катерина Осадча розповіла, які захопливі книжки читає своїм дітям.

Поділитися:

Катерина Осадча, ведуча “1+1 Україна”, засновниця проєкту "Знайти своїх", поділилась списком дитячої літератури, яка не тільки допоможе весело провести час з малечею, але й навчить важливим життєвим урокам.

«Сподіваюсь, що мій вибір надихне вас провести час з дітьми з користю та задоволенням. Це книги, які захопили моє серце та надіюсь, що захопить ваше» — зазначає Катерина Осадча, мама двох маленьких синів Івана та Данила.

Катерина Осадча

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов та Катерина Осадча: історія стосунків зіркового подружжя

“Тореадори з Васюківки” — Всеволод Нестайко 

Це пригодницька повість, що розповідає про неймовірні та комічні події, що трапляються з двома нерозлучними друзями - Павлушею і Явою. Ці хлопці завжди повні фантазії та ідей, які інколи виливаються в непередбачувані ситуації. Попри це, їхні рідні та друзі завжди підтримують їх, цінуючи їхню кмітливість, винахідливість та доброту сердець. Герої цієї книги вразять своєю життєрадісністю та енергією.

“Чарівник країни Оз” — Ліман-Френк Баум

Це класична дитяча книга, яка розповідає історію дівчинки, на ім'я Дороті, яка потрапляє в чарівну країну Оз разом зі своїм песиком Тото. У країні Оз вони зустрічають різних персонажів, як Бляшаний Лісоруб, Лякливий Лев та інших незвичайних друзів, що допомагають здолати перешкоди. Книга вчить, що справжня сила і мудрість знаходяться всередині кожної людини. Хоча герої шукають допомоги та поради від чарівника, вони в кінцевому підсумку виявляють, що мають всі необхідні ресурси для досягнення своїх мет. Книга нагадує нам, що дуже важливо вірити в себе і свої можливості, адже кожна людина має потенціал здійснити чудо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Осадча показала рідкісне фото з 21-річним сином та розповіла про різницю поколінь у родині

“100 казок. Найкращі українські народні казки” — А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА

Чудова підбірка українських народних казок з ілюстраціями видатних українських художників. Усна народна творчість надзвичайно мальовнича і різноманітна; окрім казок в ній також є прислів'я та приказки, перекази, думи, легенди, пісні, усмішки та анекдоти.

“Чудове чудовисько” — Сашко Дерманський 

У захоплюючій повісті Сашка Дерманського розповідається про незвичайне знайомство дівчинки Соні з чудовиськом Чу. За кілька місяців Чу мусить заробити сім подяк від людей, бо інакше його закинуть у Країну жаховиськ. Безліч пригод і небезпек спіткає героїв, але справжня дружба творить справжні дива… Для обережного читання (щоб не надірватися від сміху).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не уявляла, що зніму капелюх і почну шукати зниклих безвісти українців", — Катерина Осадча про 19-річчя "Світського життя" (фото)

Новини по темі