"Коламбіа Пікчерз" обрала голос Юрія Горбунова для нового мультика

"Коламбіа Пікчерз" обрала голос Юрія Горбунова для нового мультика

Юрій Горбунов озвучив трейлер до другої частини мультфільму "Хмарно, можливі опади у вигляді фрикадельок". Голосом Горбунова говорить головний герой мультика Флінт Локвуд.

Поділитися:

Телеведучий каналу 1+1 і актор Юрій Горбунов озвучив трейлер до другої частини мультфільму "Хмарно, можливі опади у вигляді фрикадельок". Голосом Горбунова говорить головний герой мультика Флінт Локвуд.

Актора, який буде озвучувати головного героя мультфільму, обирали представники "Коламбія Пікчерз". Спочатку їм надіслали записані скрипти, й вони затверджували голоси, котрі їм сподобалися. Але на цьому все не закінчилося, і представник кінокомпанії приїжджав на перший день озвучування, щоб особисто все прослухати і проконтролювати.

- Мультфільми озвучувати завжди цікаво, але є і свої труднощі: адже треба втиснути в англійську артикуляцію український переклад. Наприклад, сьогодні довелося замінити вираз "харчовий транслятор", тому що в артикуляцію героя він не вкладався, і редактори на ходу його міняли.

Звичайно, емоційно треба перебувати у стані героя, якщо не повністю, то хоча б голосом. Першу частину мультфільму "Хмарно, можливі опади у вигляді фрикадельок" ми озвучували два дні. У перший день записали емоційно всі слова, а на другий писали всі крики. Інакше не можна, бо є ризик голос посадити. А от сьогодні вклалися у півгодини, - поділився Юрій Горбунов.

Це вже не перша робота Юри над мультфільмами: раніше ведучий і шоумен озвучив головного героя, Флінта Локвуда, в першій частині мультфільму "Хмарно, можливі опади у вигляді фрикадельок", а також роль крота Сліпка в мультфільмі "Бригада-М".

Нагадаємо, що друга частина мультфільму "Хмарно, можливі опади у вигляді фрикадельок" - це продовження історії Флінта Локвуда. Тепер учений працює у компанії The Live Corp на свого кумира Честера. Але йому доведеться покинути свою посаду, коли він дізнається, що сумнозвісна машина, яку він колись винайшов, досі працює і приводить у світ небезпечних гібридів.