Коли повернеться тепла погода в Україну: прогноз синоптиків

Прогноз погоди на травень 2023: коли повернеться потепління
Freepik

Прогноз погоди на останні дні квітня та травень 2023.

Поділитися:

В Україні погіршилася погода. Декілька днів спостерігатиметься мінлива, волога погода, з дощами та подекуди з градом і грозами. Коли повернеться тепло в Україні?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли сіяти огірки у відкритий ґрунт

Скільки триватиме похоладання в Україні: прогноз на кінець квітня 2023

В період з 27 по 30 травня Україною проходитиме атмосферний фронт. Сонячна погода чергуватиметься з дощами. У деяких регіонах очікується зниження температури, грози та шквальний вітер. Вночі очікується 1-8 градусів тепла, в західних обласятях на поверхні ґрунту навіть можуть бути заморозки в межах 0 -3. Вдень — +8 +13. У південних та східних областях вночі — +5 +10 градусів, а вдень — +16 +21. На Київщині мінлива хмарність, без істотних опадів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли садити моркву навесні 2023: сприятливі дні за місячним календарем

Коли повернеться тепла погода в Україну: прогноз погоди на травень 2023

На початку травня очікується незначне потепління. В перші два тижні місяця кількаденна сонячна і суха погода змінюватиметься опадами та зниженням температури. За прогнозами синоптиків, дощі спостерігатимуться по всій Україні, а денна температура сягатиме +15 +18 градусів тепла. А от значне потепління варто очікувати вже у другій декаді травня, оли стовбчики термометрів показуватимуть до +22 +25 градусів. Затяжної негоди в цей період не буде, але опади лишаються можливі.

Новини по темі