Колишній снайпер розповів, що людей на Майдані вбивали професійні кілери - ексклюзив "ТСН.Тиждень"

Колишній снайпер розповів, що людей на Майдані вбивали професійні кілери - ексклюзив "ТСН.Тиждень"

Колишній снайпер елітного підрозділу в ексклюзивному інтерв'ю "ТСН.Тиждень" розповів, що під час кривавої зачистки Майдану

Поділитися:

Колишній снайпер елітного підрозділу в ексклюзивному інтерв'ю "ТСН.Тиждень" розповів, що під час кривавої зачистки Майдану, на полювання на людей з дерев'яними щитами і коктейлями Молотова, вийшли професійні кілери.

На думку снайпера, в четвер, 20 лютого, коли правоохоронці раптово почали відступати, Беркут міг зрозуміти, що керівництво підставило бійців.

"Можливо, пішло поширення інформації про відповідь Захарченка на запит депутата Геннадія Москаля, який Захарченку написав, що з самого початку з працівниками підрозділу Беркут ніхто ніякого інструктажу не проводив, і вони діяли на власний розсуд. Їх злили. Кинули. І вони, напевно, все це зрозуміли", - каже він.

А тим часом, люди гинули від влучних пострілів снайперів.

"Найбільша кількість жертв, в той день, саме через снайперів, які просто садистським способом відстрілювали людей і лікарів, які прибігали їм на допомогу. Близько сотні вбитих на Майдані. І багато з них гинули, не зрозумівши, навіть, звідки куля пролетіла, де і як вони знайшли свою смерть. Це було цинічно, але стрільці свою чорну роботу зробили, - робить висновок снайпер, і додає - На тих дистанціях з яких працювали ці бандити, стрільці, це були найманці, з рядів бувших спортсменів. Десь співпало, що їхнє хобі співпало з політичними поглядами, і їх переконали попрацювати в такому звірячому занятті - відстрілу людей".