Підопічні Ані Лорак розповіли, про що їх просить співачка (ФОТО)

Підопічні Ані Лорак розповіли, про що їх просить співачка (ФОТО)

Усім учасникам своєї команди чарівна наставниця радить бути щирими

Поділитися:

Цієї неділі учасники "Голосу країни. Перезавантаження" уперше в житті співатимуть для глядачів у "живому ефірі". Аби усе відбулося за планом, виконавці з наставниками ретельно відпрацьовують номери. Заради репетицій із підопічними усі свої позапроектні справи відклала Ані Лорак. Українська співачка переконана: кожен її учень досягне успіху, якщо буде на сцені щирим.

"Я співатиму ліричну композицію. Ані Лорак сказала, що я повинен виконати цю пісню настільки чуттєво, наскільки вмію. Попросила, щоб із перших же слів я звучав емоційно, щоб мені повірили й побачили мої очі", - розповів Марлен Карімов.

Звісно, чарівна наставниця радить підопічним демонструвати на сцені не тільки глибоку душу, а й добротний вокал. До прикладу, тому ж Карімову порадила попрацювати над виконанням із педагогом.

"За рекомендацією Кароліни я попрацював із викладачем із вокалу. Ми таки довели до фінальної точки композицію", - тішиться Марлен.

Сповна показати можливості голосу й нікого не копіювати на сцені Ані Лорак учить Владислава Воловікова. Хлопець хвилюється перед ефіром, але зізнається, що настанови тренера дуже допомагають зосередитися.

"Ані Лорак радить бути собою, відкриватися, робити своє шоу яскравішим, малювати картину" співом", - сказав Воловіков. Тож Влад напружено готується і сподівається вражати цієї неділі.

Мало не весь час роботі над власним виступом присвячує вагітна Мегі Гогітідзе. Дівчина переконана, що в неї є шанси лишитися в шоу, адже вона змагатиметься не сама, а разом зі своїм майбутнім немовлям.

Нікіта Алексеєв змагатиметься сам. Яскравий виконавець ретельно працює над піснею і вірить, що на сцені зуміє втілити все, про що його просила Лорак.

Сама ж наставниця не сумнівається в жодному підопічному й наголошує на тому, що сформувала свою команду із найкращих вокалістів:

"Я вважаю, що у мене найсильніша команда. Всі мої учасники – дуже харизматичні, яскраві, талановиті особистості. Я сказала їм, що коли вони будуть співати на сцені, з ними буде співати частинка мене. Дуже хочеться, щоб вони виправдали мою віру в них, і нехай переможе найсильніший", – говорить Ані Лорак.

Із яким піснями і в яких образах на "живому ефірі" постане команда Ані Лорак, дивіться в неділю о 21.00 на "голосі країни. Перезавантаження".