Команда Ольги Фреймут покинула шоу "Маленькі гіганти" (ВІДЕО)

Команда Ольги Фреймут покинула шоу "Маленькі гіганти" (ВІДЕО)

На "1+1" відбулася грандіозна прем'єра національного талант-шоу "Маленькі гіганти".

Поділитися:

На "1+1" відбулася грандіозна битва за життя на першому дитячому талант-шоу України.

Відтепер тиждень за тижнем ми прощатимемося з однією з шести команд. Сьогодні боротьбу за право залишитися на шоу "Маленькі гіганти" розпочали зіркові наставники проекту Ірма  Вітовська, Володимир Дантес і Ольга Фреймут.

Весь минулий тиждень діти перевершували самі себе, щоб сьогодні здивувати суддів і глядачів. У кожній з команд були представлені малюки з талантами в трьох категоріях: хореографія, вокал та оригінальний жанр. Їхні виступи оцінювали судді Наталя МогилевськаЮрій Горбунов та Олена Шоптенко, виставляючи за кожний із них бали. Помилка окремого учасника ставила під загрозу всю команду.

За результатами виступів на першому місці опинилася команда Ірми Вітовської з результатом 28,6 балів; команда Володимира Дантеса здобула - 27,6 балів; їй трохи поступилася команда Ольги Фреймут  –27,2 балів.

Але бій на цьому не завершився. Кожна з команд отримала можливість заробити по одному додатковому балу в кожній категорії.

Вокалісти з команд  Ольги Фреймут, Володимира Дантеса та Ірми Вітовської виконали спільну пісню, танцівники вперше утнули колективний танець, а представники оригінального жанру дивували ведучу Катерину Осадчу своїми дитячи відповідями на дорослі запитання.

Свій додатковий бал співачка Наталя Могилевська віддала ніжній Каті Бойко. Юрій Горбунов був вражений спритністю та інтелектом Жені Лебедина із команди  Дантеса. Хореограф Олена Шоптенко визнала найкращою танцювальну пару з команди Ірми Вітовскої - Соломію Маргіта і Артура Равлика. Артистизм та енергетика  цих танцівників зрівняла кількість балів між командою Володимира та Ірми.

Як "Маленькі гіганти" виборювали місця в проекті "1+1", дивіться у відео онлайн: