Дмитро Комаров зняв Фреймут, Зеленського і Катамадзе у незвичному місці

Дмитро Комаров зняв Фреймут, Зеленського і Катамадзе у незвичному місці

Відомий український ведучий публікує у соцмережі фото із власного архіву.

Поділитися:

Відомий український ведучий публікує в соцмережі фото із власного архіву.

Після довгого "опору" ведучий проекту "Світ навиворіт" Дмитро Комаров нарешті завів сторінку в Instagram. До цього його підштовхнуло засилля фейкових сторінок.

Дотепер Комаров залишався користувачем тільки однієї соцмережі - Facebook. Хоча десятки його клонів є в усіх соціальних мережах, а деякі з них навіть активно спілкуються з фанатами і дають поради.

У Instagram Дмитро веде свій фотоблог, показує, що залишилося  за кадром "Світу навиворіт", публікує унікальні знімки із власного архіву, а іноді навіть пише про щось особисте - наприклад, постить фото зі спортивних тренувань. 

Заради першої світлини, якою він поділився із фоловерами, йому довелося протягом двох тижнів долати важкий підйом, аби опинитися на висоті 5550 метрів.

Фотографією, як відомо, Дмитро захоплюється з дитинства. Та часом у центрі уваги його об'єктиву опиняються не тільки небачені краєвиди, але й відомі люди.

 

Зустріч з Ніно Катамадзе та Володимиром Зеленським чекає на глядачів "1+1" вже цієї суботи. Не пропустіть прем'єру нового "Вечірнього Кварталу" о 16:25.

Нагадаємо, що разом з Ольгою Фреймут ведучий "Світу навиворіт" готує сюрприз, про який ми розкажемо вже незабаром.