Комаров марив футболом і мріяв грати за "Динамо": "Я купив бутси на секонд-хенді"

Комаров марив футболом і мріяв грати за "Динамо": "Я купив бутси на секонд-хенді"

Якщо інші діти прагнули побачити космос, Дмитро мріяв підкорити стадіон.

Поділитися:

Уже сьогодні прихильники футболу дізнаються результат півфіналу "Чемпіонату світу-2014". Одним оком важливий матч планує подивитися і ведучий "Світу навиворіт" Дмитро Комаров. Зірковий мандрівник не дуже пильно стежить за цьогорічним "мундіалем" тільки тому, що він відбувається без участі збірної України. Цікаво, що в дитинстві Комаров мріяв грати у складі нашої команди. Коли інші діти прагнули пізнати космос, Дмитро мріяв підкорити стадіон.

"Це не жарт. Я був палким, божевільним фанатом. Навіть шкодував, що змалку батьки не відрядили мене до футбольної школи. Мовляв, став би професіоналом і грав би за "Динамо. Київ" чи збірну України. Була така мрія, хоча, зізнаюся, ніяких даних для цього у мене не було (сміється). У дворі я, звісно, грав у футбол, але, чомусь, "пацани" мене постійно ставили на ворота або в захист (сміється). Можу на пальцях полічити, скільки голів забив у якійсь командній шкільній грі. Тобто це не моє, але мені дуже хотілося. Ранками я ходив на великий стадіон, де великі ворота... Тренувався разом із братом", - згадав Комаров під час відеозустрічі на сайті "1+1".

Ясна річ, захоплення підлітка-Комарова не могло не вплинути на його стиль:

"Пам'ятаю, купив собі бутси! У 90-ті це було жахливо дорого, і я їх знайшов десь на секонд-хенді.  А як я на футбол у метро їздив! Ви б мене 14-15-річного не впізнали б! Увесь розмальований… На голові  - кілька пов'язок "Україна", у руках - зібрана дудка, загальною довжино 1,5 м. Вона як духовий інструмент була!"

Комаров зізнався, у якийсь момент усе це було сенсом його життя:

"Динамо. Київ", збірна України. Тоді кожна гра відбувалася на хорошому рівні. Усі матчі забезпечували піднесення духу, але з часом  усе відійшло… Тепер футбол припинив бути для мене справою і захопленням життя. Незадовго до завершення школи я розумів, що мене вабить до фотографії, до текстів, до подорожей", - зізнався Комаров.

Більше дізнавайтеся у відео: