Кореспондент ТСН представляє власну фотовиставку у рамках Ukrainian Fashion Week

Кореспондент ТСН представляє власну фотовиставку у рамках Ukrainian Fashion Week

Кореспондент ТСН та фотограф Юлія Вебер представляє власну виставку "Fashion Moments" у рамках 33 Українського тижня моди.

Поділитися:

Кореспондент ТСН та фотограф Юлія Вебер представляє власну виставку "Fashion Moments" у рамках 33 Українського тижня моди. Виставку можна побачити з 9 по 13 жовтня в "Мистецькому Арсеналі", який на цей час перетвориться на головний подіум країни та майданчик Ukrainian Fashion Week.

Юлія Вебер за 10 років роботи тележурналістом бачила закулісся багатьох подій - зйомки фільмів та монтажі театральних декорацій, записи музичних альбомів і, звичайно ж, підготовку модних показів.

"Усе найцікавіше завжди відбувається за лаштунками. Адже саме там з маленьких деталей створюється шоу, яке потім здивує всіх. І саме тому backstage - улюблене місце для кожного, кому цікавий не лише кінцевий продукт, а й процес його народження. Щоправда, потрапити за лаштунки можуть далеко не всі. Перший мій похід на backstage Ukrainian Fashion Week був довгим: я планувала перед початком показів провести там хвилин двадцять, а вийшла звідти аж після останнього шоу. І дуже шкодувала, що в руках не було фотокамери", - розповідає Юлія Вебер.

Останні два сезони Юля - уже як фотограф - буквально прожила на backstage Ukrainian Fashion Week. А її знімки модних залаштунків стали улюбленими на сайті UFW – та на Facebook-сторінках українських дизайнерів.

Автор сподівається, що завдяки цим світлинам за куліси найяскравішої модної події країни зможуть потрапити усі шанувальники моди.

Також Юлія Вебер буде знімати backstage показ нової колекції ефірних луків зіркових ведучих, який відбудеться 12 жовтня о 21.30, на головному подіумі Ukrainian Fashion Week. Це буде шоу під назвою "Fashion у прямому ефірі". У показі візьмуть участь 17 телезірок, кожен образ буде розроблений українським дизайнером – учасником UFW.