«Кримський глечик» визнали найкращим рестораном швидкого обслуговування у Дніпрі

«Кримський глечик» визнано найкращим рестораном швидкого обслуговування у Дніпрі | 1+1
Фото: insyagram/crimeanjug

І нагородили відзнакою «Вибір споживача 2019».

Поділитися:

ТОВ «Кримський Глечик» і однойменна торгова марка засновані переселенцями з Криму у 2017 році. Перший ресторан відкрився влітку 2018 року в самому серці Дніпра – ТРЦ «Гранд Плаза».

За дуже короткий проміжок часу «Кримський глечик» отримав довіру і популярність серед місцевих мешканців, іноземних туристів, став одним із лідерів регіону серед ресторанів швидкого обслуговування та виготовив найбільшу картопляну запіканку з м'ясом в Україні. Цей кулінарний рекорд увійшов до Книги рекордів України 6 жовтня 2018 року, завдяки високому професіоналізму кухарів компанії.

Варто зазначити, що «Кримський глечик» приваблює численних відвідувачів не тільки стильним, затишним дизайном у стилі лофт, комфортом і приємною атмосферою. А й надзвичайно смачними і якісними стравами кримської та української кухні за вигідними цінами в поєднанні зі швидким і приємним обслуговуванням. Унікальною особливістю закладу такого формату є повна відсутність свинини в меню. І це до вподоби багатьом іноземним гостям і українцям.

Численні позитивні відгуки в соцмережах та на інтернет-платформах, коментарі до статей і гарні показники роботи привернули увагу експертів і аналітиків.

За підсумками галузевої аналітики 2019-го, яка проводиться кожного року з метою визначення кращих підприємств галузі, компанія «Кримський глечик» була включена до реєстру «Кращих постачальників товарів та послуг 2019 року» та нагороджена відзнакою «Вибір споживача».

Ця престижна відзнака підтверджує, що гості «Кримського Глечика» гарантовано отримають відмінну якість послуг і смачні страви кримської та української кухні.

Експертний аналіз проводиться Всеукраїнським галузево-аналітичним центром спільно з Асоціацією економічного співробітництва та розвитку підприємництва.

Приєднуйтеся до «Кримський Глечик» в Інстаграм

А також у Фейсбук

Офіційний сайт ресторану за посиланням

e-mail: crimeanjug@gmail.com

Тел. +38(093) 918 4338;   +38(099) 039 5948

Новини по темі