Ксенія Собчак зробила неочікувану пропозицію українському танцюристу

Ксенія Собчак зробила неочікувану пропозицію  українському танцюристу

Сьогодні, 14 серпня, на каналі "1+1" відбудеться довгоочікувана прем'єра проекту "Вгадай ящик"

Поділитися:

Сьогодні, 14 серпня, на каналі "1+1" відбудеться довгоочікувана прем'єра проекту "Вгадай ящик". Це яскраве шоу, в якому талановиті люди будуть змагатися з зірками за можливість виграти 50 тисяч гривень.

Оцінювати виступи суперників довірили глядачам у студії, а також двом членам журі – Ксенії Собчак та Євгену Кошовому. Ведучий проекту – Юрій Горбунов. Серед гостей першого випуску олімпійська чемпіонка Ганна Безсонова, танцюристи Євген Папунаішвілі та Влад Яма, а також співачка Наташа Корольова.  

За форматом проекту, учасникам шоу доведеться боротися в чотирьох категоріях: Наука, Спорт, Спів і Танець.  Цікаво, що завдання виявилися неочікуваними навіть для зірок.  Наприклад, бальному танцюристу Владиславі Ямі доведеться танцювати … український народний танок. Але перед тим, як випробувати свої сили у цьому нетиповому для себе жанрі, Влад мав невеличкий словесний батл із ведучим та членам журі. Ключовим стало питання, коли ж нарешті відбудеться весілля відомого танцюриста.

"Ви мене танцювати навчите, а я вам  весілля проведу…", -  жартома поцікавилася в нього Ксенія Собчак.

Що Владислав відповів на питання про дату свого весілля? Та яким виступом маленька спортсменка-акробатка шокувала членів журі? Дізнаєтеся вже сьогодні, 14 серпня, о 21:15.