"Квартал-95" і "1+1" видають свою газету "Дев'яностоп'ятниця"

"Квартал-95" і "1+1" видають свою газету "Дев'яностоп'ятниця"

Шукайте найгостріші та найсмішніші моменти зйомок, інтерв'ю з ведучими та зірками, все те, що залишилося за кадром у газеті "Дев'яностоп'ятниця". Перший номер газети "Дев'яностоп'ятниця&

Поділитися:

Шукайте найгостріші та найсмішніші моменти зйомок, інтерв'ю з ведучими та зірками, все те, що залишилося за кадром у газеті "Дев'яностоп'ятниця". Перший номер газети "Дев'яностоп'ятниця", яка буде безкоштовно розповсюджуватися біля станцій метро у Києві, вийде вже завтра, 9 листопада. Перший випуск газети розкриє секрети Жидкова і Звєрєва з останніх зйомок "Вечірнього Києва", який виходить на "1+1" щоп'ятниці.

Газету безкоштовно роздаватимуть біля 10 найбільших станцій метрополітену: Вокзальна, Лісова, Петрівка, Лівобережна, Дарниця, Мінська, Академмістечко, Лук'янівська, Чернігівська та Контрактова площа. Отримати газету зможуть всі охочі з 7 до 10 та з 16 до 19. Акція з розповсюдження газет буде проходити щоп'ятниці протягом чотирьох тижнів.

У першому випуску читачі дізнаються, хто навчив Сергія Звєрєва в дитинстві матірним віршам. А також прочитають інтерв'ю з ведучим "Вечірнього Києва" Валерія Жидкова, який розповість, чому його шанувальниці не закидають його трусиками, і як реагуют зіркові гості на жарти артистів "Студії Квартал-95".

Також газету можна буде скачати у п'ятницю ввечері на сайті "1+1".