У "Кварталі-95" Порошенко використав монолог Голобородька зі "Слуги народу"

У "Кварталі-95" Порошенко використав монолог Голобородька зі "Слуги народу"

Дивітсья "Новорічний Вечірній Квартал" 31 грудня о 20:10 на "1+1"

Поділитися:

Успіх політичної комедії "Кварталу-95" "Слуга народу" був настільки приголомшливим, що одразу ж після першої серії українці розмріялись: ось би й нам такого Голобородька. І навіть почали створювати петиції, аби висунути виконавця головної ролі Володимира Зеленського в Президенти. Ця історія надихнула авторів гумористичної студії на дотепний номер, у якому персонаж Петро Порошенко скаржиться на популярність головного "кварталівця".

"Яку програму на "1+1" не ввімкни – всюди він. А все тому, що з двох пародистів завжди обирають меншого. І глядачі його приходять до зали і сидять, і сидять, і сидять, і сидять. Ряди різні – ціна однакова. Та була б моя воля, я б цей "Квартал" - нах... ТСН – нах... Всіх – нах..! А знаєте чому? Щоби простий кондитер жив, як президент. А простий президент – жив, як бідний кондитер", - у стилі гострого монологу Голобородька звернувся до глядачів "кварталівський" Порошенко у виконанні того ж Володимира Зеленського. 

Дісталося й іншим комікам студії, які нічого не вміють, окрім як про політику жартувати. Повністю палку промову Порошенка-Зеленського дивіться уже сьогодні о 20:10 у "Новорічному Вечірньому Кварталі" на "1+1".

Новини по темі