"Квартал 95" жартував про падіння долара і висміяв Гонтареву

"Квартал 95" жартував про падіння долара і висміяв Гонтареву

Учора в палаці "Україна" відбувся концерт "Вечірнього Кварталу", присвячений 8 Березня

Поділитися:

Учора в палаці "Україна" відбувся концерт "Вечірнього Кварталу", присвячений 8 Березня. Ясна річ, головні гумористи країни багато жартували про найпрекраснішу стать, однак актуальні політичні теми не лишилися осторонь. Так, протягом вечора найчастіше звучали дотепи про наболіле, зокрема – надвисокий курс долара. "Кварталівці" навіть спробували з'ясувати, хто ж насправді винен у захмарному  стрибку валюти.

Справжнісіньке розслідування у своєму традиційному монолозі влаштував Валерій Жидков. Ведучий "ЧистоNews", він же Тамбовський вовк, уявив, що би було, якби президент Петро Порошенко звернувся до легендарного детектива Шерлока Холмса з проханням  назвати імена причетних. Із-поміж підозрюваних - чотири людини, зокрема глава НБУ Валерія Гонтарева. На сцені концерту картонна управліниця банку в дорогій шубі слухняно чекала вердикту майстра дедуктивного методу.

"Хто вона? Коротка зачіска, втомлений погляд. Ця жінка ні від кого не чекає допомоги. Вона сама заробляє собі на життя. Цікава шуба. Вона майже нова, але в неї дуже сильно розтягнуті кишені. Жінка чимось щодня наповнює їх ущент. З правого боку трохи стерте хутро. Напевно, від дамської сумочки. Що ж вона в ній носить? Що? Куди? І кому? І скільки ж треба носити, щоби підбори врізалися в асфальт майже на два сантиметри?" - поділився роздумами Холмс і розпочав аналізувати інших політиків.

Хто, окрім Гонтаревої, на думку "Кварталу" призвів до інфляції, дивіться уже 7 березня о 21:15 у "Вечірньому Кварталі" на "1+1".