"Лицар дня", "Освідчення", "Мовчання ягнят": що покажуть на "1+1 Україна" у вихідні (програма)

Що покажуть на «1+1 Україна» у вихідні: програма фільмів

Кінодобірка на вихідні: що подивится на "1+1 Україна" 10 та 11 лютого.

Поділитися:

Фільми на "1+1 Україна" субота, 10 лютого

14:10 — Комедія для всієї родини — "Свати. Абсолютно польська історія"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мелодрами та романтичні комедії: культові фільми на “1+1 Україна” цього тижня

Фільми на "1+1 Україна" неділя, 11 лютого

10:05 — Річард Гір і Дженніфер Лопес у комедійній мелодрамі "Потанцюймо" розкриють таємниці людського життя. Головний герой має, здавалося б, щасливу родину, але йому все одно чогось не вистачає. Він йде на ризик та змінює свою історію, додаючи в життя яскравих фарб.

12:15 — Пірс Броснан та Рене Руссо у пригодницькій стрічці "Афера Томаса Крауна". Історія про заможного бізнесмена та колекціонера, який веде подвійне життя.

14:40 — Різ Візерпун та Марк Руффало у романтичній комедії "Між небом та землею". Життя молодого ландшафтного дизайнера змінюється, коли його сусідкою по квартирі стає привид лікарки Елізабет Мастерсон.

16:35 — Сандра Буллок і Раян Рейнолдс у комедії "Освідчення". Зосереджена на роботі керівниця не помітила протермінування своєї робочої візи. Щоб залишитися в країні, Маргарет вирішує укласти фіктивний шлюб зі своїм підлеглим Ендрю. Та чи дійсно їхнє кохання несправжнє?

18:45 — Том Круз у фантастичному бойовику "Війна Світів". Це вільна екранізація однойменного роману, яка розповідає, як людство постало перед викликом інопланетної загрози.

21:00 — Том Круз і Кемерон Діас у бойовику "Лицар дня". Пригодницький фільм про дівчину, яка опиняється не в тому місці та не в той час. Тепер питання її виживання залежить від ексцентричного таємного агента.

23:10 — Джоді Фостер та Ентоні Гопкінс у трилері "Мовчання ягнят". Молодій співробітниці ФБР доводиться довіритися найнебезпечнішому злочинцеві, але врешті вона залучається до затіяної ним гри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цікаві факти про фільм "Перевізник", які ви точно не знали

Новини по темі