Лідія Таран і Олександра Лобода продовжують добрі справи проекту «Здійсни мрію»

Лідія Таран і Олександра Лобода продовжують добрі справи проекту «Здійсни мрію»
1plus1.ua

Маленький футбольний мрійник має шанси одужати за кошти, виручені з благодійного аукціону.

Поділитися:

Олександра Лобода була одна з перших, яка підтримала проект «Здійсни мрію» і стала його другом. Лідія Таран в захопленні від того, як ця тендітна дівчина активно взялася за складну справу допомогти хворому на лейкоз 12-річному полтавчанину Юркові Штрикулю.

У нього ще й вада слуху, через яку він змушений спілкуватися мовою жестів. Саша вже здійснила одну мрію Юрка і організувала йому зустріч з українськими футболістами на тренуванні його улюбленої команди «Динамо». З вірою в одужання, хлопчик не полишає надії потрапити на справжній футбольний матч на відомому європейському стадіоні та побачити гру свого кумира Криштіану Роналдо.

Але зараз йому треба кошти на операцію, і це питання життя. Отже незважаючи на те, що закрився аукціонний портал АУКРО, є можливість проводити благодійній торги унікальних футбольних лотів на новій платформі. Саша здивувала новим крутим лотом, до якого додається подарунок – мяч 2+2 з автографами гравців збірної України. Торги вперше відбуваються на новому аукціонному сайті. Раніше зареєстровані акаунти з АУКРО можна відновити на новій платформі NEW AUCTION.

Запрошуємо всіх взяти участь та позмагатися за картину відомого італійського художника Джанні Оттавіані, який присвятив колекцію колажів в техніці поп-арт футболу і своєму другу - відомому футболісту та тренеру Андрію Шевченку. Цю картину  він писав спеціально для музею культової футбольної команди «Мілан», і оригінал там зараз і зберігається. Копію Джанні передав Андрію Шевченку, який на ній зображений.

Тренер української збірної вирішив передати цей лот зі своїм автографом та автографом художника для благодійного аукціону, присвяченого проекту «Здійсни мрію», куратором якого є Ліда Таран.

І зараз ми всі сподіваємося, що торги по картині будуть щасливими, і ми зможемо більше коштів передати для порятунку юного футбольного вболівальника Юрія Штрикуля, якому потрібна дорога операція для успішної боротьби з лейкозом. А ще ми допоможемо здійснити заповітну мрію Юри - побувати на футбольному матчі за участю Кріштіану Роналдо і познайомитися з ним.

Це картина італійського художника. І ви можете мати частинку футбольної Італії, адже оригінал цієї картини прикрашає стіни знаменитого музею "Мілану", – коментує Олександра Лобода.

Робіть свої ставки за унікальний лот та дивіться результати розіграшу цього лоту вже цієї неділі, 23 жовтня, о 21:30 у програмі «ПроФутбол» на каналі 2+2. Переможець торгів за цей лот отримує суперподарунок - м’яч від телеканалу 2+2 з автографами гравців збірної України по футболу.

Презентація лоту у прямому ефірі програми «Профутбол».

Для того, щоб врятувати життя Юрка, потрібне детальне обстеження та складна операція з трансплантації кісткового мозку. Саме тому всі зібрані кошти від продажу лотів футболістів будуть направлені не лише на здійснення його заповітної мрії, але й на лікування маленького футбольного шанувальника. Вже зібрали 265 770 грн., але ще не вистачає близько 300 000 грн. тож  ми продовжуємо збір. Кожен наступний лот Олександра презентуватиме щонеділі у прямому ефірі програми «Профутбол». Торги тривають протягом тижня.

Проект «Здійсни мрію», створений за ініціативи 1+1 медіа та ВБФ «Крона», під кураторством Лідії Таран, покликаний реалізовувати мрії тисяч тяжкохворих дітей, для яких кожен прожитий день - це диво.

Новини по темі