Лідія Таран охолодила тих, хто хоче бачити її розпущене волосся

Лідія Таран охолодила тих, хто хоче бачити її розпущене волосся

Ведуча ТСН Лідія Таран зізналася, що бачить свою зачіску, вже вийшовши в ефір.

Поділитися:

Ведуча ТСН Лідія Таран зізналася, що бачить свою зачіску, вже вийшовши в ефір. Про це вона розказала під час онлайн-конференції з глядачами, які багато запитували про її телевізійний образ.

"Мені не можна з розпущеним волоссям в ефірі новин, тому що воно відволікає глядачів", - відповіла Лідія на численні компліменти.

Водночас про те, яка у неї сьогодні зачіска, Лідія Таран дізнається вже в ефірі. Адже їй роблять зачіски  не перед дзеркалом, а перед екраном комп'ютера.

"Половину своїх зачісок я не бачу взагалі, а половину бачу в ефірі. Мені їх роблять, коли я працюю за коп'ютером: правлю підводки, спілкуюся з людьми, а в цей час приходить гример і ззаду щось починає робити", - відкрила залаштунковий секрет Лідія.

"У мене немає люстерка - є монітор з текстами. І дуже часто я бачу, яка у мене зачіска сьогодні, вже виходячи в ефір. Але я безмірно довіряю людям, які ці зачіски роблять!", - розказала ведуча ТСН.

Нагадаємо, онлайн з Лідією Таран відбувся на офіційному сайті 1+1. Всього глядачі залишили більше сотні різних питань, а саме спілкування тривало майже годину.

Новини по темі