Лідія Таран показала 5-річну доньку-спортсменку

Лідія Таран показала 5-річну доньку-спортсменку

Маленька Василина танцює вальс, плаває в ластах і слухає казки англійською.

Поділитися:

Ведуча ТСН Лідія Таран показала 5-річну доньку Василину, яка помітно підросла за літо. Зірка 1+1 дала ексклюзивне інтерв'ю журналу "Хорошие родители", у якому розказала, як виховує Василинку.

Наступного року донька Лідії Таран піде до школи, а поки що дівчинка ходить у дитсадок, займається танцями і встановлює рекорди з плавання.

"На плавання ходимо разом. Василинка вже добре плаває, а головне, їй це подобається. На морі ми з нею спокійно допливаємо до буйків і назад, - відкрила секрет Лідія Таран. - Вона чудово плаває кролем, причому в ластах. І дихає, як слід".

Також ведуча зізналась, що Василина лише нещодавно почала говорити російською мовою. А в машині завжди слухає казки англійською.

"Раніше вона була так поглинена процесом, що навіть не розрізняла, якою мовою казки. Тепер чітко розуміє відмінності і в машині просить ставити англійською", - пояснила Лідія.

Лідія Таран найближчим часом планує почати пошуки школи, де буде навчатися Василина.

"У вересні у нас починається підготовча група у дитсадку. З цього місяця я також планую пошукати школу, куди зрештою піде Василина: буду придивлятися до закладу і до першого вчителя, - розказала ведуча ТСН. - Звичайно, нам всі рекомендують викладачів, але краще спиратися на свою думку".

Нагадаємо, літом Лідія Таран разом з донькою Василиною відпочивала в Греції.

Новини по темі