Любителі довше поспати відтепер теж зможуть дивитися "Сніданок з 1+1"

Любителі довше поспати відтепер теж зможуть дивитися "Сніданок з 1+1"

"Сніданок з 1+1" знову стає найтривалішим ранковим шоу в Україні в прямому ефірі. З понеділка, 31 березня, програма триватиме на годину довше з 6:45 до 9:45.

Поділитися:

"Сніданок з 1+1" знову стає найтривалішим ранковим шоу в Україні в прямому ефірі. З понеділка, 31 березня, програма триватиме на годину довше з 6:45 до 9:45.

Ранкове шоу каналу 1+1 збільшує тривалість ефіру ще на годину. Українці, котрі прокидалися пізніше, могли бачити лише частину улюбленої програми. Тому команда "Сніданку з 1+1" знайшла креативне рішення – додаткова година буде містити найцікавіші моменти того, що було у попередні дві.

"Ця година присвячується тим, хто спить довше за нас,розповідає продюсер "Сніданку з 1+1" Юлія Жмакіна.Багатьом людям не потрібно вставати дуже рано: у них немає дітей і вони пізніше йдуть на роботу. Глядачі благали нас повернутися до тригодинного формату, як це було раніше. Тому третю годину дуже зручно дивитися, якщо ви проспали попередні дві".

В оновленому "Сніданку з 1+1" буде додатковий випуск ТСН. Глядачі оперативно дізнаватимуться новини, які сталися після 9 ранку.

Відтепер "Сніданок з 1+1" буде ще більш інтерактивним. Для більш активного спілкування з глядачами в прямому ефірі свої обов'язки змінять і ведучі програми. Представляти сюжети будуть Людмила Барбір або Марина Леончук, а їх напарники – Руслан Сенічкін та Анатолій Анатоліч – подаватимуть вже реакцію глядачів на сторінці програми у Facebook.

"Хлопці будуть озвучувати враження глядачів від прямого ефіру. На 9 годину ранку ми вже отримуємо безліч коментарів від глядачів. Тож Сенічкін і Анатоліч будуть розповідати, що написали наші глядачі. Реакція аудиторії на сюжети "Сніданку" є дуже цікавою, бурхливою й важливою для нас", - розповідає Юлія Жмакіна.

У понеділок в ефірі "Сніданку з 1+1" також стартує новий проект "Люди". Він присвячений звичайним українцям, котрі живуть поруч з нами. Але саме ці люди своїми вчинками можуть надихнути усіх. Починає проект 46-річний столяр Вадим, котрий переїхав до України з Риги. Чим йому довелося пожертвувати та що означає для нього щастя – у першій історії проекту "Люди".

Нагадаємо, "Сніданок з 1+1" виходить у прямому ефірі з понеділка по п'ятницю на каналі 1+1. Ведуть програму по черзі дві пари ведучих: Руслан Сенічкін і Людмила Барбір та Анатолій Анатоліч і Марина Леончук.

"Сніданку з 1+1" належить кілька телевізійних рекордів України. Зокрема це перше ранкове шоу в історії українського телебачення. Програма має найбільшу серед ранкових шоу кількість підписників у Facebook - зараз їх близько 45 тисяч.