Любов та покарання. 1 серія. Вражена зрадою, Ясемін проводить ніч з першим зустрічним

Любов та покарання. 1 серія. Вражена зрадою, Ясемін проводить ніч з першим зустрічним

Ясемін, яка працює в рекламному агентстві, за тиждень до свого весілля спіймала на гарячому нареченого зі своєю подругою.

Поділитися:

Дивіться 1 серію серіалу "Любов та покарання" на каналі 1+1.

Понеділок, 23 вересня

Початок - 20:15

Дивіться новий турецький серіал,який підірвав телебачення і підкорив мільйони глядачів по всьому світу, "Любов та покарання", по буднях о 20.15 на 1+1.

Трагічна і пронизлива історія кохання звичайної дівчини Ясемін та представника найбагатшої сім'ї – Саваша. Зради, любов, зустрічі, сльози і прощення... Все це в новій турецькій сазі "Любов та покарання" тільки на 1+1!

Ясемін, яка працює в рекламному агентстві, за тиждень до свого весілля спіймала на гарячому нареченого зі своєю подругою. Вона колись дала слово батькові не вступати в стосунки до шлюбу через гірку історію, яка сталася в минулому з її старшою сестрою. Однак вражена зрадою, головна героїня проводить ніч з першим зустрічним (Саваш) в барі в Бодрумі. Ясемін, страждаючи від мук совісті, зникає, залишивши після себе сотні питань у голові у Саваша, який виявляється сином впливової родини Вану і живе закордоном ...