Людмила Барбір: "Мій син з кожним днем показує, на якого чоловіка перетворюється"

Людмила Барбір: "Мій син з кожним днем показує, на якого чоловіка  перетворюється"

Із 15 червня на "1+1" стартує шоу "Мій малюк зможе"

Поділитися:

Уже зовсім скоро на глядачів "1+1" чекає прем'єра шоу "Мій малюк зможе", у якому діти грають, а батьки заробляють. На очах в усієї України мами й тата спробують передбачити дії своїх синів чи доньок. Те, що учасникам шоу буде непросто, здогадується ведуча "Сніданку з "1+1" Людмила Барбір. Молода мама зізналася нам, що далеко не завжди знає, чого чекати від свого майже двохрічного сина Тараса.

- Людмило, чи можете назвати свого малюка передбачуваним?

- Для мене моя дитина – суцільна несподіванка. Він щохвилини втинає щось фантастичне! Кожна хороша мама, а я себе такою вважаю (сміється) знає свою дитину! Але, звісно, на 100 відсотків – це неможливо! Мій син з кожним днем показує, на якого чоловіка  перетворюється. Він у мене фізично розвинений хлопчик. Наприклад, почав дуже рано вилазити на шведську драбину. Я його завжди підстраховувала й диву давалася, що в такому віці він робить це так легко й просто.

- Що він іще робить, невластиве малюкам?

- Мій син все дуже по-особливому сприймає.  Зрозуміло, поки він погано говорить, але у його реакціях такий спектр емоцій! Думаю, найталановитіші актори світу позаздрили б тому, що Тарас може продемонструвати буквально за кілька секунд. Він мене цим вражає. А його дорослий розумний погляд іноді навіть лякає (сміється).

- Як малюк реагує, коли бачить вас по телевізору?

- Кричить: "Мама! Мама!" Навіть коли бачить на екрані схожу на мене ведучу чи акторку. А, якщо я поруч, дивиться на мене, а потім показує пальчиком на телевізор.

- Ви багато часу присвячуєте зніманню в ранковому шоу. Як малюк зустрічає вас, коли повертаєтеся додому?

- Нещодавно я їздила до Парижу для зйомок фотосесії журналу "Viva!" й не бачилася із сином кілька днів. Ви не уявляєте, як неймовірно і шалено Тарас мене зустрічав! Він ще ніколи не біг так мені назустріч і ще ніколи так не обіймав. І потім ще кілька годин постійно ніжно повторював  "мама" і міцно притискався до мене. Думала, що знепритомнію від щастя…