Людмила Барбір презентує українцям анімацію "Літачки: Рятувальний загін"

Людмила Барбір презентує українцям анімацію "Літачки: Рятувальний загін"

У середу, 20 серпня о 16:30 у кінотеатрі "Оскар" в ТРЦ "Гулівер" відбудеться спеціальний прес-показ анімаційн

Поділитися:

У середу, 20 серпня о 16:30 у кінотеатрі "Оскар" в ТРЦ "Гулівер" відбудеться спеціальний прес-показ анімаційного пригодницького екшну від Disney – "Літачки: Рятувальний загін".

На маленьких глядачів чекає не лише прем'єра захопливого мультфільму, а й цікава розважальна програма: конкурси, розіграші, частування.

Ведучою заходу буде зірка програми "Сніданок з 1+1" Людмила Барбір, голосом якої розмовляє героїня анімації на ім'я Динамітка.

Прес-показ відбудеться у незвичайному форматі, адже до перегляду запрошено усіх охочих. Квитки уже можна придбати у кінотеатрі "Оскар" в ТРЦ "Гулівер" або на сайті http://oskar.kiev.ua/movie/litachki-ryatuvalniy-zagin. (Вартість – 100 гривень. Кількість - обмежена).

Виручені кошти витратять на купівлю канцелярських товарів та навчального приладдя для діток-переселенців зі Сходу.

До речі, малюки з буремних місць країни стануть спеціальними гостями прес-показу.

З дітками поспілкуються і зірки каналу: Руслан Сєнічкін, Анатолій Анатоліч, Марина Леончук та інші.

"Літачки: рятувальний загін" - нова анімаційна пригода про життя літачків, яких так полюбили українські глядачі. Під час повітряних перегонів літачок Пилюк отримує травму і змушений осісти на землі. Незважаючи на це, відчайдух не складає крил, і вступає до загону протипожежної авіації, де знайде вірних друзів і дізнається, що таке бути справжнім героєм.