Людмила Барбір, ведуча "Сніданку з 1+1", вперше показала сина і чоловіка

Людмила Барбір, ведуча "Сніданку з 1+1", вперше показала сина і чоловіка

Днями у світ вийшов новий номер журналу "Мама і я", обкладинку якого прикрасила телеведуча 1+1 Людмила Барбір із сином. Це перша сімейна фотосесія телезірки.

Поділитися:

Днями у світ вийшов новий номер журналу "Мама і я", обкладинку якого прикрасила телеведуча 1+1 Людмила Барбір із сином. Це перша сімейна фотосесія телезірки. Людмила Барбір, ведуча "Сніданку з 1+1", вирішила вперше показати свою родину на сторінках журналу для мам. Чоловік Ігор, однорічний син Тарас, а також сама Людмила позували в кейкогі - традиційному одязі для занять айкідо.

Людмила не перший рік займається цим видом бойових мистецтв, її тренує чоловік, який уже досяг серйозного рівня майстерності. Він сенсей - учитель айкідо, носій стародавніх бойових традицій Сходу. Однорічний малюк теж не відстає від батьків. Людмила часто бере сина на заняття, і він охоче демонструє свої перші таланти: віджимається, повторює деякі удари ногами.

Долучати сина до занять бойовими мистецтвами родина Барбір почала ще до його народження. "Тарас, схоже, ще в утробі почав опановувати цю майстерність. Я майже до самих пологів відвідувала заняття. Звичайно, з меншими навантаженнями, щоб не нашкодити дитині, а він, судячи з моїх відчуттів, повторював рухи за мамою. А тепер наш тато чекає не дочекається, коли можна буде залучити сина до повноцінних тренувань. Я буду рада, якщо син перевершить у майстерності не тільки маму, а й тата", - розповідає Людмила.

Але зіркова мама Тараса уточнює, що в поєдинок з сином ніколи не встане, і з татом він буде спарингувати нечасто і лише для удосконалення техніки та майстерності.

В інтерв'ю журналу "Мама і я" Людмила Барбір також розповіла про свої секрети виховання сина, про улюблені сімейні ігри та дитячі іграшки, і зізналася, що завжди мріяла про велику родину: "Хочу щонайменше трьох дітей!"