Відвідав Київ разом із сином: голлівудський актор Майкл Дуглас приїхав до України

Майкл Дуглас приїхав до Києва разом зі своїм сином Діланом: фото
Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації/Facebook

Майкл Дуглас приїхав до Києва разом зі своїм сином Діланом

Поділитися:

Голлівудський актор Майкл Дуглас приїхав до України. Він відвідав Київ разом із своїм сином Діланом.

Про те, що оскароносний актор приїхав до української столиці, повідомляється на сторінці Управління туризму та просування Київської міської державної адміністрації у Facebook.

Майкл Дуглас
Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації/Facebook

Відомо, що Дуглас прибув до Києва у середу, 11 вересня, на поїзді Укразалізниці у складі великої делегації з держсекретарем США Ентоні Блінкеном, міністром закордонних справ Великобританії Девідом Леммом та іншими. Про це Укрзалізниця повідомила у своїх соцімережах.

Дуглас разом із 24-річним сином Діланом прибули в Україну для участі у четвертому Саміті перших леді та джентльменів, який відбудеться у Києві вже завтра, 12 вересня. В очікуванні саміту вони прогулялися Києвом і відвідали Михайлівську площу, де знаходиться виставка розбитої російської військової техніки.

Нагадаємо, четвертий Саміт перших леді та джентльменів, заснований першою леді України Оленою Зеленською, пройде 12 вересня у Києві. Його ведучим стане ведучий ЖВЛ Представляє Тімур Мірошниченко.

Темою Четвертого саміту перших леді та джентльменів буде безпека дітей під час збройних конфліктів. Дружини лідерів країн світу, провідні українські та міжнародні експерти обговорять погрози та виклики, з якими діти стикаються, зокрема, вдома, у школі, та в інтернеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голлівудська акторка Джессіка Честейн приїхала до Києва та відвідала дитячу лікарню Охматдит

 

Новини по темі