"Маленькі гіганти" показали, що приховано за лаштунками ТВ

"Маленькі гіганти" показали, що приховано за лаштунками ТВ

Днями відбулися зйомки промо-ролика дитячого національного талант-шоу "Маленькі гіганти", прем'єра якого відбудеться на телеканалі "1+1" у жовтні.

Поділитися:

Днями відбулися зйомки промо-ролика дитячого національного талант-шоу "Маленькі гіганти", прем'єра якого відбудеться на телеканалі "1+1" у жовтні.

Героями ролика стали учасники кастингу проекту, які приміряли на себе ролі телевізійних фахівців: режисерів, операторів, постановників і стилістів, та показали, що відбувається за лаштунками ТВ. Разом з юними талантами у зйомках брала участь ведуча "Маленьких гігантів" Катя Осадча.

Нагадаємо, за перемогу в талант-шоу "Маленькі гіганти" боротимуться шість дитячих команд, наставниками яких стали Ольга Фреймут, Ірма Вітовська, Володимир Горянський, Настя Каменських, Володимир Дантес і Надя Дорофєєва.

"Кожен з дитячих наставників у роботі зі своїми командами розкрився по-новому. Наприклад, Настя Каменських дуже осмислено і серйозно підходить до роботи з дітьми. Для неї участь у цьому проекті -це школа життя перед тим, як у неї з'являться свої малюки. Володимира Горянського учасники його команди називають "український Гаррі Поттер". Оля Фреймут для наших діток - Мері Поппінс, яка їх вчить хорошим манерам і поведінці. Ірма Вітовська, улюблениця команди, їй вдалося стати для своїх підопічних близькою, як хрещена мама. Надя Дорофєєва та Володимир Дантес - кумири молоді, до яких тягнуться, і на яких хочуть бути схожими мільйони", - ділитися продюсер проекту Володимир Завадюк.

"Що стосується учасників, багатогранність їх талантів вражає. Буквально кожен з них унікальний і гідний окремої уваги", - продовжує музичний продюсер Руслан Квінта. - "В музичному плані глядачів чекає безліч експериментів. Практично для кожного номера ми робимо оригінальне аранжування, використовуючи, в тому числі симфонічні оркестри".

Оцінювати виступи команд будуть три зіркових судді. Відомо, що одним з них стане ведучий телеканалу "1+1" Юрій Горбунов. Імена інших суддів продюсери проекту поки тримають у таємниці.

Долучайтеся до офіційних сторінок проекту у соціальних мережах:

https://www.facebook.com/malenkigiganty

https://vk.com/malenkigiganty