Маловідомі факти про ведучу "Голосу. Діти" Катю Осадчу

Маловідомі факти про ведучу "Голосу. Діти"  Катю Осадчу

У межах "Світського життя" телеведуча Катя Осадча спілкувалася із безліччю іменитих зірок, однак своїм найскладнішим інтерв'ю називає розмову з учасницею "Голосу. Діти".

Поділитися:

У межах "Світського життя" телеведуча Катя Осадча спілкувалася із безліччю іменитих зірок, однак своїм найскладнішим інтерв'ю називає розмову з учасницею "Голосу. Діти". Катя по-материнськи ставиться до всіх маленьких вокалістів: підтримує перед виходом на сцену, щиро радіє їхнім успіхам і допомагає впоратися з поразкою. Вона наводить конкурсантам приклади власних невдач і розповідає, як втілила головну мрію свого життя.

Осадча часто хвалить дітлахів і щиро захоплюється не тільки їхніми вокальними здібностями, а й дивовижною сміливістю. Як ведуча  жартує і бешкетує з дітлахами за лаштунками, дивіться уже з 25 січня, а зараз дізнавайтеся цікаві факти про Катю.

1. У 13 років почала професійну кар'єру моделі

2. Здобула історичну освіту в університеті Шевченка

3. Захоплюється вейкбордом

4. У колекції Каті понад 700 капелюшків

5. Не фарбується поза зйомками

6. Деякі учасники "Голосу. Діти" кличуть ведучу "тьотею Катею"

7. Том Круз, Холлі Беррі, Скарлетт Йоханссон, Анджеліна Джолі, Бред Пітт, Антоніо Бандерас, Шерон Стоун, Роберт Паттінсон, Мілла Йовович ділилися своїми особистими секретами в ексклюзивних інтерв'ю Катерині Осадчій.

8. Катя – перший тележурналіст в Україні, якому дав інтерв'ю в новому статусі президент України Петро Порошенко

9. Тільки їй - єдиному журналісту з усіх світових ЗМІ - дав інтерв'ю на чемпіонаті світу з кінних перегонів один з найбільш закритих багатіїв світу Емір Дубая Мохаммед ібн Рашид аль-Мактум.

10. 7 років поспіль  входить до рейтингу 100 найвпливовіших жінок України за версією журналу "Фокус".

11. На минулорічній церемонії BestFashion Awards телеведуча отримала нагороду за значний внесок у розвиток української моди.

12. У 2013-му отримала звання "найстильнішої телезірки" на церемонії глянцевого журналу Elle Style Awards.

13. Екстравагантні капелюшки Каті кілька років поспіль було відзначено британською газетою The DailyTelegraph як одні з найбільш екстравагантних на королівських кінних перегонах "Royal Ascot", а її стильневбрання від українських дизайнерів неодноразово потрапляло до світової модної преси на Тижнях моди в Нью-Йорку, Парижі та Мілані.

14. Своїми перевагами вважає природну цікавість, цілеспрямованість та працеголізм, недоліком - надмірну категоричність.

15.У дитинстві за власним бажанням навчалася грі на фортепіано. Співала в шкільному хорі.
Дивіться "Голос. Діти" з 25 січня на "1+1".

Читайте також: Катя Осадча захоплюється самостійністю учасників "Голосу. Діти"