Мама Кузьми розповіла, як їй вдалося пережити втрату сина

Мама Кузьми розповіла, як їй вдалося пережити втрату сина

Ольга Михайлівна Кузьменко дала своє перше відверте інтерв'ю. 

Поділитися:

Ольга Михайлівна Кузьменко дала своє перше відверте інтерв'ю.

Руслану Сенічкіну вона зізналася, що завжди була в курсі того, що Андрій пише, і завжди мала свою думку. Мама Кузьми була його найбільшою фанаткою та, водночас, найбільшим цензором.

"Поговорити вдавалося тільки вночі. Куди би він не їхав, якщо це було через Львів, він обов'язково, хоча б на дві години, приходив додому. А коли він працював у Львові, то ночував у мене. Ми обов'язково говорили".

Від своїх проблемам Андрій Кузьменко намагався її відгородити.
"Він знав, що я страшенно переживаю. Ніколи не дзвонив серед ночі – тому що знав, що я бігтиму до телефону без серця і не зможу його знайти".

Саме пісні Андрія допомогли їй пережити втрату сина.
"Я ставила диск, і тим рятувалася після його смерті. Слухала, поки не переставала розуміти слова".

Зараз на сторінці гурту "Скрябін" Ольга Михайлівна спілкується з його прихильниками та навіть радиться.
"Я хочу всім подякувати за те, скільки інформації вони дають про те, ким був для них мій Андрій. Чесно кажучи, я не знала масштабів свого сина. Я його любила, як дитину. Після такого масштабного прощання я почала спілкуватися с людьми. Я вважаю, що треба продовжити діяльність групи".

Музиканти гурту "Скрябін" сприйняли цю ідею дуже добре.
"Люди пишуть, що нові учасники групи повинні бути добрими, щирими, відноситися до своєї землі, як Кузьма, і навіть мати голубі очі. Вокальні та артистичні дані на десятому місці", - усміхається Ольга Михайлівна.

Чому вона категорично проти одного соліста та що думає про виконання Фагота на премії "Yuna", дивіться у інтерв'ю "Сніданку з "1+1".