Марічка Падалко на свій День народження піде на віче на Майдан

Марічка Падалко на свій День народження піде на віче на Майдан

26 лютого ведуча ранкового ТСН на 1+1 Марічка Падалко святкує свій День народження. Уродини ведучої співпадають із днем народження і її чоловіка та днем їхнього весілля.

Поділитися:

26 лютого ведуча ранкового ТСН на 1+1 Марічка Падалко святкує свій День народження. Уродини ведучої співпадають із днем народження і її чоловіка та днем їхнього весілля. Щороку подружжя відзначало цей день в колі своїх близьких і рідних, проте цьогоріч, зізнається Марічка, не до святкувань.

Коли в країні ще панує траур, в церквах тривають поминальні служби за загиблими, а люди ніяк не можуть оговтатися від пережитого, в цей день просто хочеться бути разом.

"Чесно кажучи, ми і не планували великих святкувань. Ще до 18 лютого ми думали просто на Майдані з друзями розрізати торт, але зараз розуміємо, що сьогодні Майдан - це місце жалоби. Тому просто підемо на 19.00 годину на віче", - каже Марічка.

Про подарунки, розповідає ведуча, навіть не задумувалася. Після жаху, який людям довелося пережити на Майдані, вона радіє не матеріальним цінностям, а звичайним земним речам.

"Це дуже незвично радіти тому, що ти можеш просто йти по вулиці і нічого не боятися. Радіти, що не довелося тікати з країни, щоб вижити…", - зазначає вона.

А найкращим подарунком, за словами Марічки Падалко, для неї стали б хороші новини.

"Якісь хороші новини про події в Києві. Хочеться заспокійливих новин з Криму, де зараз протистояння. Найважливіше, що в Києві більше не лунають постріли", - додає ведуча.