Марічка Падалко написала зворушливого листа до захисника

Марічка Падалко написала зворушливого листа до захисника

Ведуча "ТСН. Ранок", мама трьох дітей Марічка Падалко щодня і щохвилини мріє про настання миру в країні.

Поділитися:

Ведуча "ТСН. Ранок" і "ТСН. День" на "1+1" Марічка Падалко щодня і щохвилини мріє про настання миру в Україні. Зірка нашого каналу морально й матеріально підтримує воїнів, та попри це відчуває провину перед кожним захисником. Телеведучій соромно за те, що вона засинає у теплому ліжку, а герої мерзнуть, де доведеться, за те, що її доньки й син бачать війну лише по ТБ, а діти військових, імовірно, усвідомлюють, що їхні тата можуть не повернутися.

Марічка щиро й безмежно вдячна тим, хто ризикує життям заради всіх. Величезне "спасибі" йому – своєму героєві - Падалко висловила у зворушливому листі на шпальтах видання "Україна Єдина".

Дорогий мій захиснику!

Я не знаю точно, як ти виглядаєш і скільки тобі років, я не знаю, де ти народився і виріс, але ти саме та людина, про яку я думаю останні місяці найчастіше: більше, ніж про свою родину, більше, ніж про своїх батьків і більше, ніж про свою роботу.

Думки про тебе займають буквально весь вільний час, і викликають дві дуже сильні емоції – величезну вдячність і величезний сором.

Вдячність – за твою мужність, за любов до України, за те, що ти нас захищаєш. Я постійно розповідаю про тебе своїм дітям, вони, до речі, теж написали тобі не один лист і намалювали не один малюнок. Діти впевнені, що в тебе дуже красиві очі – теплі й усміхнені. Вони завжди малюють тебе з прапором на формі, жовтий і синій давно стали найулюбленішими кольорами.

Я ще писала про сором. Сором і почуття провини, які постійно присутні від того, що сплю в теплому ліжку, а ти десь там мерзнеш в наметі чи на підлозі школи, від того, що мої діти війну бачать лише по телевізору, а твої, може, знають, що їхній тато щосекунди ризикує життям. Подолати це почуття провини не допомагає жодне волонтерство, жодна допомога армії чи пораненим.

Можливо, це і добре, і так і має бути. Відколи ти повернешся, і я зможу обійняти свого захисника, я буду все життя відчувати повагу і вдячність до того, що ти зробив. Дорогий мій воїне, бережи себе! Я дуже хочу тебе зустріти живим і неушкодженим, на Параді перемоги чи просто на вулиці, і пишатися цим знайомством усе життя! До зустрічі в мирній Україні!

Нагадаємо, щоранку, а також о 12:00 у "ТСН" Марічка Падалко розповідає найактуальніші новини дня.