Марічка Падалко перетворилася на звабливу Скарлетт О'Хара

Марічка Падалко перетворилася на звабливу Скарлетт О'Хара

Для дефіле на Ukrainian Fashion Week ведуча приміряла сукню, як у героїні "Ві

Поділитися:

Ведуча ТСН. Ранок Марічка Падалко, готуючись вийти на подіум Українського тижня моди, перетворилася на героїню "Віднесених вітром".

Ексклюзивний образ для Марічки створює відомий дизайнер Ірина Діль. Перша примірка розпочалася з того, що ведуча ТСН вподобала "сукню Скарлетт О'Хара" і не хотіла з нею розставатися.

"Те, що ми на каналі спочатку сприймали як жарт з боку нашого керівництва, а саме участь ведучих у Ukrainian Fashion Week, починає перетворюватися на несподівану реальність. Сьогодні познайомилася з дизайнером Іриною Діль, яка для показу і для робити в ефірі створить для мене вбрання", - написала ведуча на своїй сторінці у Facebook.

Вона зізналася, що, потрапивши до дизайнерської студії, одразу побігала міряти вечірні сукні. Особливо їй сподобалася шикарна оксамитова сукня зеленого кольору.

"Зелений колір в мене з юності асоціюється із шторами, з яких собі сукню такого кольору пошила героїня "Віднесених вітром" - зізналася Марічка Падалко.

В якому саме образі Марічка вийде на подіум Українського тижня моди, залишається секретом. Однак вона натякнула, що це буде вбрання саме зеленого кольору.

"Вирішили таки зупинитися на зеленому кольорі. Я дуже рада!", - прокоментувала Марічка Падалко фото з примірки.

Нагадаємо, модний рекорд поки що належить Марині Леончук - обираючи вбрання для показу, вона провела у студії дизайнера Ольги Альонової більше 5 годин.

Шоу "Fashion у прямому ефірі" відбудеться 12 жовтня в рамках Українського тижня моди. У ньому візьмуть участь Алла Мазур, Марічка Падалко, Лідія Таран, Наталія Мосейчук, Юлія Бориско, Марина Леончук, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Єгор Гордєєв, Данило Грачов та інші ведучі каналів 1+1, ТЕТ, 2+2.

Ексклюзивний образ для кожного ведучого створює окремий дизайнер.