«Всі мої діти вдома»: Марічка Падалко повідомила про повернення доньки в Україну

Марічка Падалко повідомила, що її дочка повернулася в Україну з Чехії, і показала, як вона виросла - фото

Марічка Падалко повідомила, що її дочка повернулася до України з Чехії, і показала, як вона виросла

Поділитися:

Ведуча ТСН та 1+1 Марафон Марічка Падалко повідомила, що її дочка Катерина повернулася до України з Чехії.

Про це вона розповіла на своїй сторінці у Facebook, де розмістила кілька кадрів із дочкою.

«Відтепер всі мої діти вдома. Катя повернулася в Україну останньою, Марі ще в січні. Катрусі не було поруч півтора року, а здається, що значно довше. Вона стала зростом майже з маму і обігнала  середню сестру, і вже за перші ж дні наповнила новою енергією нашу родину», - поділилася Падалко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Поки я не проти, що він вирішив зайнятися збиранням дронів вдома”, – Марічка Падалко про активізм сина, доньок та підтримку чоловіка-військового (ексклюзив)

Ведуча також висловила подяку Чехії за допомогу українцям. Нагадаємо, у Чехії навчалася її донька Катерина, яка з осені 2022 року жила там разом із бабусею та дідусем.

«Ми завжди будемо вдячні Чехії і нашим друзям в Празі - українцям, словакам, французам і американцям - які восени 2022 року прихистили дівчат з бабусею і дідусем, коли ми тут чекали найгрішого… Цей час дав всій родині можливість усвідомити, що робить кожного з нас щасливим і яким ми бачимо своє майбутнє. Тепер я мрію після перемоги пробігти в Празі разом з чоловіком напівмарафон на знак подяки чехам за все, що вони зробили і роблять для України», - зазначила Падалко.

Марічка Падалко

Нагадаємо, Марічка Падалко виховує трьох дітей: Михайла, Марію та Катерину разом із чоловіком-військовим Єгором Соболєвим.

Раніше ведуча показала кадри з випускного свого 17-річного сина Михайла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Копія мами: Марічка Падалко замилувала фото зі старшою донькою

Новини по темі