Марічка Падалко разом із "Жіночим Батальйоном" завітали до Луцька

Марічка Падалко разом із "Жіночим Батальйоном" завітали до Луцька

Ведуча переказала військовим вітання від усього колективу редакторів, журналістів та ведучих "1+1"

Поділитися:

Концерт-подяка від відомих жінок для поранених військових, що лікуються у Луцькому госпіталі, відбувся днями у місцевому палаці культури.  Жіночий батальйон привезла до Героїв Надія СтарцеваВедучою заходу стала Марічка Падалко, журналістка каналу "1+1" і громадська активістка. Це вже далеко не перша зустріч "Жіночого батальйону" з військовими, та кожна з них є особливою.

За словами самої Марічки українські виконавиці Галина Волощук, Елена Дарк, Олена Гончарук, Наталка Карпа, Катерина Чернишева, Світлана Тарабарова, Наталія Турбіна, Тетяна Піскарьова та гурт "Гламур" вирушили зі столиці ще о 5 ранку, щоб ввечері вже стояти на сцені перед луцькими пораненими бійцями. Крім своїх пісень про любов та надію вони промовляли до військових багато теплих слів підтримки, а Марічка Падалко подякувала зокрема й медикам, чия робота наразі є такою важливою для українських військових. Також ведуча переказала військовим вітання від усього колективу редакторів, журналістів та ведучих "1+1", яким небайдужа доля учасників бойових дій.

Крім музики на сцені лунала й поезія – вірші Анастасії Дмитрук у виконанні авторки. Ці поезії, що весь склад артисток "Жіночого батальйону" вивчив напам'ять, змусили військових затамувати подих.

Марічка Падалко написала про це на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук так: "Величезна честь стояти на сцені перед такими глядачами і поруч з такими талановитими дівчатами. Так зворушливо і так ніяково було отримувати квіти від хлопців, яким вся країна хоче віддати частину свого серця і тепла. Ніяково від того, як плачуть розчулені дорослі чоловіки – не від горя, а від радості, що ми всі разом".