Марічка Падалко стала обличчям соціальної реклами проти паління

Марічка Падалко стала обличчям соціальної реклами проти паління

Ведуча ТСН подякувала курцям за те, що вони не палять у громадських місцях.

Поділитися:

Ведуча ТСН Марічка Падалко стала обличчям соціальної реклами "Дякую, що не курите". Сітілайти із усміхненою ведучою близько тижня тому з'явилися в Києві.

На своїй сторінці у Facebook ведуча написала, що насправді її подяка адресована... курцям!

"Моя подяка перш за все стосується тих, хто курить - регулярно, багато і, донедавна, всюди! Майже рік тому, коли закон про заборону куріння в громадських місцях набув чинності, на вулиці було так само зимно. Виходити на холод перекурити було незвично, а іноді навіть образливо...  Але ви так мужньо адаптувалися, що потім навіть почали обурюватися на давно забутий тютюновий сморід", - написала Марічка Падалко.

Вона пояснила, що не закликає людей кидати палити: "Я лише закликаю поважати право інших не дихати тютюном".

Також зірка 1+1 розповіла, що кафе, де було зроблено фото для соціальної реклами, вона дуже добре знає. Саме воно слугувало для Марічки Падалко "виїзним офісом", коли її діти були дуже маленькі.

"Навіть після перебування у залі для некурців, від мене потім - через волосся і одяг - завжди тхнуло тютюном. Не скажу, що цей заклад адаптувався до нових норм легко і одразу, але тепер там не лише нарешті бездимне повітря, а й дитяче меню. Єдиний недолік - відвідувачів стало більше, і стіл біля розетки для комп'ютера не завжди вільний :)))", - відкрила секрет Марічка.