Марічка Падалко виступить на першій в Україні конференції для майбутніх батьків

Марічка Падалко виступить на першій в Україні конференції для майбутніх батьків

У День захисту дітей, 1 червня, українська телеведуча і турботлива мама трьох дітей Марічка Падалко виступить у Києві на першій конференції для майбутніх батьків "У нас буде дитина".

Поділитися:

У День захисту дітей, 1 червня, українська телеведуча і турботлива мама трьох дітей Марічка Падалко виступить у Києві на першій конференції для майбутніх мамусь і татусів "У нас буде дитина". Марічка поділиться своїми секретами того, як поєднувати догляд за дітьми і водночас зберігати баланс між роботою та стосунками в родині.

Марічка Падалко: "Сім'я народжується з народження дитини. Саме у цей момент життя чоловіка та дружини змінюється кардинально. І дуже важливо бути до цього готовими й разом проходити через усі нові етапи. Я рада, що в Україні з'явився новий соціальний проект - конференція "У нас буде дитина". Це чудова можливість підготуватися, щоб бути гарними батьками та краще усвідомлювати свою відповідальність".

Серед інших спікерів конференції – найкращі практики: акушери-гінекологи, юристи, психологи та неонатологи. Теми на порядку денному: вагітність та заняття спортом, правильне харчування, психологія стосунків у родині, права молодих мам і тат, партнерські пологи, особливості догляду за малюком та ін.