Марічка Падалко заради дітей пробіжить 10 кілометрів

Марічка Падалко  заради дітей пробіжить 10 кілометрів

У неділю, 27 вересня,  ведуча ранкового випуску новин ТСН Марічка Падалко візьме участь у доброчинному забігу в Києві.

Поділитися:

У неділю, 27 вересня,  ведуча ранкового випуску новин "ТСН" Марічка Падалко візьме участь у доброчинному забігу в Києві.

Ведуча "1+1" спільно з фондом "Таблеточки" в рамках спецзабігу під назвою "Біжи допоможи" на Kyiv City Marathon 2015 ініціювали акцію збору коштів для дітей, хворих на рак крові.  Щоб придбати, життєво необхідні ліки потрібно зібрати 200 000 гривень. Марічка допомагає знайти ці кошти та привернути увагу громадськості до браку всіх необхідних дорогих ліків у боротьбі з цією недугою. Падалко вперше в житті подолає десятикілометрову дистанцію, хоча звичайна доброчинна дистанція – це  тільки 2 км, і всі бажаючі її пробігти зможуть стартувати з 10:50. Маршрут спецзабігу пролягає від Майдану Незалежності до парку Слави й назад до Майдану. Початок забігу – о 9:20. Щоб узяти участь у цьому спортивному заході, телезірка протягом місяця тренувалася щодня.

"На такий активний крок у спорті мене надихнув мій син Міша. І морально, і практично. Він захоплюється велоспортом, і ми поєднували наші ранкові тренування. Також мене підтримав  Анатоліч, ведучий "Сніданку з 1+1", який уже давно та успішно долає марафонські дистанції.  На мою думку, саме марафон посилює ефективність доброчинних акцій. Для мене це велика радість бігти, це перемога над собою, це праця: треба переступати через себе, знаходити сили та йти до кінцевої мети. Так само й дітки в боротьбі з важкою недугою щодня роблять надзусилля, багато працюють, відчувають біль, виснаження, іноді їм дуже складно, аж до розпачу. Але треба боротись, не зважаючи ні на що. І вірити, і йти далі. Ми всі, дорослі, маємо допомогти їм подолати хворобу! І в нас є цей потенціал. Друзі, прошу вас приєднатись до акції та допомогти коштами в боротьбі з хворобою, бо я вірю: що більше ти віддаєш, то більше тобі повертається", – наголосила Марічка.

Ольга Кудиненко, голова доброчинного фонду "Таблеточки", зауважує:

"У всьому  світі давно існує успішна практика доброчинних марафонів. Для України  це новий напрям – "Run For Charity". Я і батьки дітей дуже вдячні нашим спортсменам- фандрейзерам, які зголосилися не тільки пробігти дистанцію на марафоні, але й зібрати кошти для лікування тяжко хворих дітей з онкологією. Ця реальна допомога навіть важливіша за будь-яке співчуття!"

Діти чекають на вашу підтримку! Організатори всіх запрошують приєднатися до участі в доброчинному забігу "Біжи допоможи". А зробити внесок можна за цим посиланням: https://ubb.org.ua/uk/project/1694/

Довідка:

"Таблеточки"  - це відомий міжнародний доброчинний фонд допомоги тяжко хворим дітям, які перебувають на лікуванні у Київському дитячому центрі онкогематології НДСЛ "ОХМАТДИТ". Головне завдання фонду – збирати кошти на купівлю ліків в Україні та Європі, яких не купує держава.

"Wizz Air Kyiv City Marathon 2015" –  це міжнародний марафон, який відомий у всьому світі. 16 жовтня 2010 року Київ взяв вперше участь у марафоні світового зразка. Понад 546 учасників з 13 країн – 144 спортсмени зголосилися вийти на старт класичного марафону, що складає 42 км 195 м. Всі ці роки організатори київського марафону надавали учасникам можливість випробувати себе не тільки на класичній дистанції, але й у  забігах на 5 і 10 км, у напівмарафоні і популярних у всьому світі командних естафетах. Особлива увага київського марафону приділяється дитячим змаганням. До марафону також можуть долучатися різні вікові категорії спортсменів.

 

Новини по темі