Марічка Падалко зізналася, як позбавляється зайвих кілограмів

Марічка Падалко зізналася, як позбавляється зайвих кілограмів

Ведуча "1+1" Марічка Падалко перебуває у чудовій фізичній формі, однак не припиняє її вдосконалювати

Поділитися:

Ведуча "1+1" Марічка Падалко перебуває у чудовій фізичній формі, однак не припиняє її вдосконалювати.

У інтерв'ю Каті Осадчій улюблениця глядачів розповіла, що активно бореться із зайвими, на її думку, кілограмами. Зокрема, зізналася: у цій справі їй допомагає спорт, яким вона захопилася ще, коли носила третю дитину.

"Я фактично тоді не могла ходити і єдиним способом підтримувати фізичну активність було плавання. Я плавала 3-4 рази на тиждень і завдяки цьому набрала ваги менше, ніж після перших двох вагітностей. Оскільки з Нового року я ніяк не можу схуднути настільки, наскільки мені хотілося б, то я шукаю різні способи. То почну активно займатися з тренером, то почну багато пити води, тому що всі кажуть, що потрібно багато пити. Бігати почала на Великдень: була дуже гарна погода і мені сподобалось", - розповіла Марічка.

Друзі та колеги Падалко не вважають, що їй варто худнути, однак телезірка запевняє: насамперед хоче сама бути задоволеною власною фігурою.

"Мені хотілося б три кілограми скинути. Для мене це багато, поки не виходить. Всі починають жартувати: навіщо це тобі? Але мені головне собі подобатись, а не слухати думку інших", -пояснила Марічка.

Чому Падалко взяла участь у напівмарафоні? Який особистий рекорд ведучої? Дізнавайтеся у відео просто зараз: