Марина Леончук перевтілилася у героїню фільму "Амелі"

Марина Леончук перевтілилася у героїню фільму "Амелі"

Ведуча "Сніданку з 1+1" на День закоханих влаштувала для чоловіка квест. Маршрут він дізнавався за допомогою смс, а у кінцевому пункті отримав головний подарунок.

Поділитися:

Ведуча "Сніданку з 1+1" Марина Леончук на День закоханих влаштувала для чоловіка квест. Маршрут він дізнавався за допомогою смс. А у кінцевому пункті його чекав головний подарунок, який приготувала Марина.

У такий яскравий спосіб вони з чоловіком відсвяткували День закоханих кілька років тому, розказала ведуча.  

А редакції сайту 1plus1.ua ця історія одразу нагадала фільм "Амелі", у якому головна героїня також влаштувала романтичний квест для коханого.

"Це був практично квест. Я йому відправляла смс з натяками. Наприклад, якщо ти приїдеш в таке-то місце , знайдеш першу частину того, що тебе чекатиме в наступному пункті, - розкрила подробиці своєї вигадки Марина. - Він пересувався по заданому маршруту. І зрештою потрапив до нас додому, де на нього чекав головний сюрприз".

Чоловік ведучої любить хороші красиві чашки. Саме чашка, привезена Мариною потай від нього, і стала тоді головним подарунком.

"Чашка з красивим написом про те, що я хочу, аби ми були такими ж близькими, як сьогодні, завжди. Йому дуже сподобалося, - продовжує ведуча. - Нещодавно ми розбили цю чашку, і він дуже сильно переживав. Я купила нову. І ми вирішили: значить, попереду нові враження, нові яскраві події!".

Нагадаємо, ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін залишав для дівчини романтичні написи на дзеркалі.